Burnumageliyoduslkmsn elifnur41 hastaneye lafım yok hastane bilmiyorum iyi bence ben çok rahattım sadece ebeler çok çok zalim ağzıma sıçtılar afedersin
Lumlum ikibebisim aaaaaa ben de şemsipaşadayım resmen komşu çıktık 🥹 açıkçası numara iyi olurdu ama isteyemedim :/
ikibebisim Lumlum yarın kontrolüm var ben isteyeceğim bakalım verecekmi çünkü geçenlerde ulaşmam gerekti numarası yok instagramda çok aktif diye oradan yazdım dönüş yapmadı çünkü acil durumlar için olması iyi olur
ChemistrySK Ben avrupa yakasi Esenler Avicenna hastanesine , Ayfer hanima gidiyorum cok guzel detayli bilgiler veriyor muayenede ,su anlik cok memnunum
Lumlum ikibebisim inanır mısın dün de ben yazdım beni de görmedi :( verdiği ilaçlar biraz ağır geldi sanırım 1000 mikro gram folikasit alıyorum 2 farklı ilaçtan onun için yazmıştım :/ inşallah verir numarasını, benim de randevum 10unda ben de isterim size verirse :)
Gulbahar3453 ikibebisim ben 36+2 suan az kaldi sancilarim var ama duzensiz bastan beridir ona gidiyorum servikal yetmezlikten dolayi bi kac kere alttan muayeneye etti mesela bi anne abla sicakligi gibi konusup rahatlatiyo insani siz nerde oturuyosunuz tanismis oluruz
ikibebisim Gulbahar3453 şemsipaşada oturuyoruz şimdilik bende memnunum çok sıcak ve samimi davranıyor
ikibebisim Gulbahar3453 doktor bütün testleri istiyor mu ikili dörtlü şeker yüklemesi falan yaptırıyormu
Aliefezeyno Simge_celen_ozyildiz_ ya metin hocanın ücreti nedir acaba gazı de ben sekterkigi aradım bir kaç defa aradım tabi sonra pınar hanımı da biri tavsiye etmişti ondan randevu aldım randevu çok yoğun olduğu için 26 Sina verdiler şu an 4 haftalık zaten bende 26 Sina gidince göreceğim gazıyi ilk gebelgim de ihmal ve kötü şeyler yaşadım için çok korkuyorum yine bebeğimi kaybetmek istemiyorum fobi oluştu. kontrole gidince gaziye haber veririm yine size metin beyin ucretleri nasıl her muayenede ne kadar eğer bütçem el verirse belki gidebilirim
Simge_celen_ozyildiz_ Aliefezeyno en son 1300e muayene oldum oda zamlı öncesinde 900 muayene oluyordum ama ben testleri devlette yaptırıyorum ultrosan olarak da detaylı bakıyor her ince ayrıntısına kadar telefonla da destekliyor ben çok memnunum 😊
imren_melinarya Ebraz canim tansiyon olabilir preeklampside oyle basliyor dikkat edin bende 29+4 um ama odem sislik vs yok sadece yaniyorum cok sick
imren_melinarya dlb97 bende beylikduzu medicana ali metin celepe gidiyorum nasil yildiz hn dan memnunmusunuz cok duydum onuda
dlb97 imren_melinarya yaldız hanıma henüz 1 kere gittim bugün 2. Randevum var . Ben öneriyle gittim kendisine şimdilik memnunum
Aysenurdemir38 Simge_celen_ozyildiz_ benimde ilk 😊 hastaneden memnun musun ayrıntılı ultrasona girdin mi ?
Aliefezeyno Simge_celen_ozyildiz_ aslında bende istiyorum ama gazıyi gittikten sonra istedimi alamazsam bende sizin gibi yaparım devlete test diğer şeyler bir de ay da bir yada iki muayeneye giderim