HeycanliMommy Kızlar sizin de karnınız böyle kalp gibi atıyor mu? Bebek hareketli dün kontrolde de iyiydi gayet. Bugun karnım böyle kalp gibi atıyor korkmalı mıyım bilemedim 😔
Denizyadaaras HeycanliMommy o pıt pıt atmayı bebek kordonu cekistirdiginde oluyor diye biliyorum. Korkmanıza gerek yok bence hareketliyse
alimerve HeycanliMommy benimde öyle oldu dün nabız gibi ritmik bir şekilde attı baya ben hıçkırıyo diye düşündüm 🥰
HeycanliMommy Canimucizem ya kalp atışı mı hızlanıyo diye korktum böyle. Bildiğin kalp gibi atıyo. Ama sizlerde de oluyosa normaldir cok saolun
Canimucizem HeycanliMommy 26.haftadayim sürekli oluyor benimde çok güzel bir his onun için çok sağlıklı bir şey 😍 sağlıkla dunyaya gelsin😍
Seyma-10 HeycanliMommy evet nabzı gibi pıt pıt o bebegın kalp atışı da olabilir hıçkırmasıda olabilir demişti doktor
Forever HeycanliMommy 31+3 haftalık hamileyim kalp atışı gibi oluyor bazen evet normal herhangi bir sorun yok
Fulya1993 HeycanliMommy benim 20. Haftadan itibaren pıt pıt atıyordu meğer hickiriyormus ve bu iyi bişey demişti doktorum ciğerleri geliştiği için hickiriyor demişti doğunca da hep hickirirdi
Canimucizem HeycanliMommy aynen pıt pıt karnın hareket ediyor kalp atışı gibi yarım saat veya dhaa uzun da sürüyor veya kısa da oluyor gün içinde çok sık oluyor 🤍 tarif edilemez bir hismis çok şükür 🤍