Ozlemdemir Doğumum Eylül ayının başına denk geliyor şuan 30+3 gunluguz. Oğlundan kalan giysiler var giysi ihtiyacımiz yok zaten ıslak mendil bebek bezi ve kendim için iki üç tane pijama takımı Alıp o şekilde çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Sizler kaç haftalıkken hazırladınız. Bir de adam akıllı bı hastahane çantasi listesi olan varsa yazabilir mi
Medine_yasar05 Ozlemdemir 32 haftalıkken başladım bebişim herşeyi hazır yıkadım utuledim çantayı hazırladım benim biraz eksiklerim var 33+2 haftalık olduk temmuz sonu gibi sezaryan olacam
Ozlemdemir Medine_yasar05 bende oğlumun kuculenlerini yıkadım ütüleme üşeniyorum 🙈 bu hafta tek tek utuleyecem bende inşallah. Sezeyani kaç haftalıkken olacaksınız 38 mi 39 mu
Muberra08 Medine_yasar05 canım bende 33+2 Temmuz sonunda kaç haftalıkken sezeryan olacaksın bide kendin mi istedin
Ozlemdemir Mummumlilo hastahanelerde yok ben manuel pompa almıştım yanıma ama hiç gerek kalmamıştı almıştı hemen sütüm
Ozlemdemir tomurcukannesi çok geç değil mi 🤔 erken doğum riskim de yok ama ben 39a bırakmaya korkarım
tomurcukannesi Ozlemdemir yani ağrım sancım hiç bişeyim yoktu. Hastanem zaten 10 dk mesafede. Yavaş yavaş ara ara kasılmalar başlayınca hazırladım. Öyle pat diye 1 saatte doğum olmuyor çünkü☺️ doğumun yaklaştığını farketmeye başlayınca hazırladm diyebilirim.
etkafa Ozlemdemir ben çok abartmadım canım çünkü okdar şey okudum ki kendime göre liste yaptım 😊 Bebek için 10 lu hastane çıkışı zaten battaniyesi de içinde oluyor Ayrıca iki takım daha koydum alt üst Bez Islak mendil Pişik kremi Ağız mendili Bir tane ince yelek ağustos başı benim doğumum Müslin silikon meme ucu emzik süt sağma makinası kaşık biberon normal biberon ( bunları kullanmak için değil de ihtiyaç halinde lazım olur diye yanımda bulunduracam) Anne için Göğüs ucu kremi Depent Lohusa pedi İki takım alt üst pijama Emzirme atleti 4 adet iç çamaşırı Çorap Yelek Hastaneden çıkarken kıyafet Terlik Çöp poşeti Tuvalet kağıdı Havlu şampuan saç maşam makyaj çantam bunlarda özel hastane olduğu için hazırlanırım diye koydum başka birşey yok 😂😂😂
incitanesi__ Ben 36. Haftada hazırladım 37+4 te de yatağını kurdum , 37+5 te normal doğum yaptım bence çok geçe bırakmayın , bende 37+5 te doğurmayı beklemiyodum 😂
Medine_yasar05 Muberra08 ben 36 veya 37 haftalık sezaryen olacağım cnm isteğe bağlı değil benimkisi 5 ci sezaryanim ve yüksek tansiyonum var ondan 33+2 olduk iki hafta sonra tekrar gel dedi gidecem bakalım artık gün verecekler
Merveclskn10 31+6 haftalık şuan.Yavaştan hazırlamayı düşünüyordum ama dün muayenede ebe 34. Haftada eve ebe yollayacağız ve liste vereceğiz dedi oyüzden 34 dünü bekleyeceğim. Bu arada Hollanda da yaşıyorum ne lazım olur bilmediğim için mecbur listeyi bekleyeceğim🙈