Cagla2323 Arkadaşlar ben 50 mg eutyrox kullanıyordum kan tahlilim de tsh 8.97 çıktı , doktor bu sefer arttırdı şu an eutyrox 75 mg kullanıyorum yani tsh zaten yüksekken dozu yine de arttırmak normal mi ? Bu durumu yaşayan var mı acil lütfen 8 haftalığım
Eksijelibon Cagla2323 tsh yüksek oldugu için dozu arttırıyor zaten 2.5 un altına inmesi gerek . 8 küsür cok yüksek. 75 mg yetmezse 100 yapar olmazsa 125 . 2.5 altında sabitlemeye çalışır. 2 haftada bir kan verin düşene kadar sonra ayda 1 yetiyor
Duru- Cagla2323 ben 25 ile başladım 3 küsürdü düşmeyince 50 sonrada 75 çıkarıldı 2,5 altına düşüne kadar doz artımı yapılıyor
Canimucizem Cagla2323 ilaçla birlikte diyet yapman lazım canım aynı hapın 25mg kullanıyorum değerim şuan 2 olmasına rağmen doğuma kadar devam edicem ama bunun yanında diyet yapıyorum hamur işi pilav makarna aşırı tatlı ve ekmek tuketmemeye özen gösteriyorum tadımlık yiyorum gece yemek yemiyorum gibi bunları yaparsan hemen sonucunu alırsın
Sevval0308 Canimucizem troidle diyetin bir alakası olmadığını söyledi doktorum hele ki gebelik troidi ise
Canimucizem Cagla2323 ben 1 ayda 3.58den 2ye düşürdüm canım hiç stres yapma ilaç ve azcik diyetle hemen düzelir 🤍
Efnanefnan Gecmis olsun oncelikle ..hamilelikte troid hormonu bozuluyor degeriniz 2.5 altinda olmali .ilaciniz yetersiz geliyor demek oliyor endise etmeyin
runkli0606 Cagla2323 dozunu artırmışki troidlerin çalışması daha hızlansın diye deperin çok yüksek 50 mg fayda etmemiş demek ki troidlerin hiç çalışmıyor gibi bişey bu değerle
Ftma4646 Cagla2323 evet benimkinde arttırdı.ayni şekilde.suan doğum yaptım 2 gün önce.bebegim gayet sağlıklı şuan çok şükür ♥️
runkli0606 Sevval0308 değer çok yüksek değilse tabi gerek görülmez ama bazen ilaca gerek kalmadan diyetle düşebiliyor