Ao526- Tugcekmldr çoook önceden lazerliydim. Hormonlardan dolayı tek tük çıktı jiletle alıyorum epey sonra tekrar çıkıyor alıyorum bazen bakıyorum yok çıkmamış 😂 ayna kullanıyorum 😂 göbekten göremiyorum 😂😂
Hmyraltnts Tugcekmldr Ben Kuaföre gidiyorum canım karnım erken büyüdüğü için erken gitmeye başladım hatta. Ama temizliğinden hijyeninden emin olduğun güzel bir yere git gidiceksen. Ne olur ne olmaz mahalle kuaförelerini hiç beğenmiyorum şahsen😅🤷🏼♀️
Bernnnaaaa Caizint ben yaptırmadım ama nesi rezalet onu anlamadım sonuçta yapamıyor eşi yapmış olabilir ne var bunda gülünecek
Bulbulyuvasi Caizint niye bebeği beraber yaptık içini benden daha iyi biliyor neresi rezil olacak bir şey anlayamadım
Yazmelegi_ Caizint niye rezalet ilişkiye girince görüyor herseyini en iyi bilen gören o bebegi de beraber yaptık ben tek yapmadım nasıl olsa
Caizint Bernnnaaaa arkadaş kocanız kıllarınızı alıyor ,bir tek ben mi garipsiyorum. Bence trajikomik hem de
Belginylmz Bernnnaaaa aynen kuaför aldığı zaman rezalet deqil koca alınca rezalet değişik geldi Allah göstermesin yatalk olsak eş alsa rezalet mi olucak onuda anlamadım
Yazmelegi_ Tugcekmldr kız göremeyince zor oluyor riskli gebelik yaşıyorum ağda yasak mecbur eşim alıyor 😁😁
Tugcekmldr Caizint ben asla yaptirmazdim nolursa olsun utanc verici tamam cocugu beraber yapiyoruzda killi da yapmadik sonucta 🤣🤣🤣🤣🤣
Bernnnaaaa Caizint ben aldırmadım dedim kendim hallettim ama alamayacak durumda olabilir kocaman göbek oluyor alsa ne olur ben trajikomik bulmanızı anlamıyorum özel bir durum yeri gelir altını bile alırsın arkadaşım ne var yani
1Gozde1Yusuf- Caizint esiniz hasta olsa size muhtac kalsa boyle bisey yapamam mi diceksiniz ? Keyfi kil aldirmiyo ki millet goremiyo kuafore yabanciya da utaniyodur trajikomik olan ne ki bunda
Caizint Yazmelegi_ sizi görmesi farklı bir şey,kıllarınızı alması farklı. Bana öyle geliyor tabimıendi fikrim. kıl tüy iğrenç tabi,hoşsa aldırmayın madem
Caizint Tugcekmldr aynen ya iğrenç. Ben arkadaşımın kolunu bıyığını alamam,kaldı ki o bölgemi kocam yapacak 🤦♀️ evli olamasa kendi mahremim var kusura bakmayın
Yazmelegi_ Bulbulyuvasi isteyen istediğini desin bir kulaktan girer diğerinden çıkar zaten de bu kadar garipsemesi değişik geldi 😁
Bulbulyuvasi Yazmelegi_ hiç sorma yarın bir gün elden ayaktan düşsek demek ki eşimizin bizim bakımımızla ilgilenmesi rezaletlik olurmul 🥴