Bernagurbuz İlk çocuğum hangi bebek arabaları kullanışlı bilemiyorum hangi marka ve model bebek arabasi tavsiye edersiniz kızlar :( Beşik tavsiyelerinizi de bekliyorum
Hizligonzales Bernagurbuz cok abartili pahali bisey almaya gerek yok bence ben oglumda baby enzo cift yonlu almistim simdi kizim olacak ayni arabayi onada kullanacagim. Besik olarakta marka bilmiyorum ama park yatak yada montessori alin derim ben buyuyen besik almistim pisman oldum
Allahkahretmesin1 Bernagurbuz geçtiğimiz haftasonu civilden travel sistem bebek arabası aldım indirimdeydi 3 bine aldık sürüşü falan çok aşırı rahat ama katlanması biraz sıkıntılı fazla her kaplıyor benim için sorun değil her yere arabayla gidiyoruz zaten o yüzden pek önemsemedim katlanmasını önemli olan sürüş rahatlığıydı benim için
Bernagurbuz Hizligonzales nerede satildigina bakacagim cok tesekkurler evet bende travel sistemlerde 5 binin uzerine cikmak istemiyorum
Happyelf Joie tourist kabin boy.Tek geçerim Taşıması katlanması kolay.Omzuna aşıp her yere gidebilirsin.Puset takma aparatlariyla puseti takip cikarabilirsin İyiki almışım dediğim bir araba ♥️♥️♥️
Bernagurbuz Happyelf travel system olarak var sanirim puset dahil. Tekerlerinde donuslerde sıkıntı olmuyor degil mi Cok tesekkurler :)
Happyelf Bernagurbuz hayır tekerleklere 360 derece dönüyor. Travel sistem değil ama çok daha pratik Rica ederim✨✨
Allahkahretmesin1 Bernagurbuz evet kendi markası aynı modelin 5-7 ve 9 bin TL olanı da vardı ama en fazla 2 yaşına kadar kullanacağım nasıl olsa diye uygun fiyatlı olanını tercih ettim yürüdükçe arabayı istemiyorlar