Dlrasknock [bilinmeyen] korkmaniza hic gerek yokki. Hatta cok keyifli bebeginizi uzun uzuun her detayiyla goruyosunuz😊 bence bu acidan bakın. Parmak uclarina kadar goruceksinz. Kan testini kafaniza takmayin zaten ihtimallik bi durum. Ama allah korusun birsey cikarsada onlem alınabilecek durumdaysa onceden biliceksinz. Ikili testler ve seker yuklemeleri hakkinda efsaneler korkutmasin sizi 🙏🏻😍
gldndnz [bilinmeyen] bizimde haftaya 2 li taramamız var bende çok takıyorum umarım kimsede birşey çıkmaz 🙏🙏 allahım hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
ceco Benimde haftaya ikili tarama testim var ve korkuyorum doktor hafif kanaman var biraz dinlenmem gerekiyor yorulmuşsun dedi bebeğin durumu da iyi dedi 🙏🏻 Biraz korkuyorum
[silindi] İkili tarama testi nasıl yapılıyo ultrasonla karından mı ? Benimse 1 hafta sonra varda merak ediyorum ilk gebeliğim
Burcu3509 Anneden kan alınarak yapılan bir test ikili tarama testi. Benim yüksek çıktı sonucum. Ama meraklanmayın çok korkutuyorlar doktorlar. Fakat çok arkadaşımda çocukları sapasağlam oldu. Dörtlü testi ve ayrıntılı ultrasonu bekleyin sonucu iyi gelmeyenler 🤗
Lilaalya Burcu3509 benimki de riskli çıktı sonucu öğrendiğim zamandan beri ağlıyordum ama burdaki güzel yorumlar sayesinde ne bebeğimi nede kendimi üzmemeye karar verdim canım
031965 Herhalde hepimizde bi endişe bi korku istemeden de oluyo. Bana hep testte bi sıkıntı çıkacak gibi geliyodu ama çok şükür tertemiz çıktı. detaylı ultrasona giricem 20. Haftadayım şimdi de onun için endişeleniyorum bitmiyor 😄😄
Burcu3509 Lilaalya çok iyi yapmışssın bana kimse stres yapma birşey çıkmıyo filan demedi çok üzüldüm ağladım. İlk çocuğum tecrübesizim şuan 24+3 günlük hamileyim. İkinci çocuğum olursa ikili yaptırmıcam direk ayrıntılı ultrason yaptırıcam cnm. 🤗
Gizemyunusduman [bilinmeyen] benimde çarşamba günü 2li tarama var 2 hafta önce yapılacaktı ama daha küçük ölçemiyorum dedi doktor şimdi hem korku hem endişe var dua edin bana da nolur 🤲🏼
cito83 açlık tokluk farketmiyo kan için ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği oluşmuşmu diye bakıcaklar ve ölçülerini yazıcaklar sonra kan vericeksiniz ikisini bir değerlendiriyorlar