1234-ipek gokcetugumm 15 haftalık 6 cı haftadan beri içiyorum gece iki sabah 1 yani toplam 3 tane dün gece 1 tane alıyım dedim gündüz çok kötüydüm tekrar gece iki alıcam ne zaman bırakacağım bilmiyorum
mavilikler7 gokcetugumm bulantınız olduğu sürece kullanabilirsiniz doktorum zararı olmadığını söyledi b vitamini dedi o yüzden gece yatarken 2 iç sabah kalk iç falan diyorum dedi. Ama yine de kendi doktorunuza danışabilirsiniz
Mrv001 gokcetugumm kuzum 32+6 yız halen devam ediyorum onsuz yemek yiyemiyorum yinede bulantim oluyor ama içmediğim zamanki hallerimden daha iyiyim
Hndgn @“Edackmk”#p28545844kinci günüm sabahtan beri su içsem bile kusuyorum bu gece alıcam yine ilacı ben bırakamıyorum
gokcetugumm Hndgn bende de tansiyon düşmesi oldu ya bı toparlayamadim ilacı icmeyince düzene giremiyorum
deniz2812 birmelekannesi34 kusmak yine iyi beni mide bulantısı öldürüyor 2 tane içmeme rağmen kussam rahatlıycam
gokcetugumm deniz2812 çok haklısın cidden bende boş boş oguruyorum gelen giden yok bulantı hiç gecmiyor