12 yıl sonra 2 bebişimi yapmaya karar verdikten sonra harika giden hamileliğimin 18 haftamda Yaşadığım kahramanmaraşda Depremzede olmamla hamilelik serüvenimim zora girmesine sebep olmasıyla yaşadığımız oğlumla büyük zorluklardan sonra Hamilelik sürecemin sona ermesiyle 38+1 haftalık olarak doğum haftamızı doktor amcamız belirledi☺️ Ve büyük gün geldi çattı günlerden 21.06.2023 gece korkuyla heyecanla uyuyamadığım için sabah erkenden ailemi kaldırdım 8.30da hastanede olmamızı söyledi doktorumuz tam saatinde hastanede olduk yatış işlemlerim başladı Tabi beni aşırı korku heyecan aldı Harika bir şekilde sondam takıldı asla hissetmedim Ameliyathane gömleğim giydirildi ve sedyeye yatmamla ağlamam başladı Anneee korkuyorum diye hüngür hüngür ağlıyarak doğumhaneye çıkartıldım burdaki işlemlerimde çok hızlı ve çok ilgili bir şekilde devam etti iğnem vuruldu ve amileyat başladı canım doktorum her anımda beni sakinleştiriyordu Sürekli nolduğunu anlatıyordu Veeee Muhteşemm bir sesi duymamla 2 ci ağlamam başladı Oğlum paşam savaşcım doğmuştu Hayatımda ağlama sesine aşık olacağımı asla düşünmezdim☺️Bebeğim doğduğu gibi temizlendi bana gösterdiler öptüm ve ailemin yanına götürdüler benim geri kalan işlemlerim bittikten sonra odama geçtim Herkezin merak ettiği ve benimde korktuğum ameliyat sonrası İlk kalkış evet benimde ilk kalkışı yapma zamanım gelmişti Ve o an bebeğime odaklandım onu kucağıma rahat alabileceğimi düşündüğüm için hızlıca kalkıp çok çok yürüyüp kendime gelerek hastaneden çıkışı yaptım ne kadar çok acı oranını düşünmezseniz o kadar hızlı iyileşiyorsunuz…Şimdi 16 günlük paşamla herşey geçti bitti☺️