alyakaram Merhabalar arkadaşlar biz 34+2 olduk bugün ama ayağım çok şiş normal diyorlar tuzlu tüketmiyorum su içiyorum yinede geçmiyor başka önerisi olan var mı 😣
Suragurlrr alyakaram maalesef aynı dertten muzdaribim. Suan ayagımda soğuk su var, ayaklarıma basamıyorum , bol su da içiyorum aksi mümkün değil zaten bu sıcaklarda, nasıl gececek 😔
eylulmihrasmom alyakaram yürümeye çalışın varis çorabı da inanılmaz ödem alıyor havalar sıcak biraz zorluyor ama şişlik aldı bende baya bir de uzanırken ayaklarınızın altına bir şeyler koyun🥹
Miniikmucizem alyakaram cok fazla ayakta kalinca benimde sisiyor ayaklarimin altina yastik koyuyorum uzanıyorum düzeliyor
EverlerinSeher Bende 37 haftalık oldum iki haftadır ayaklarım balon gibi basınca da agrıyor dört gözle dogumu bekliyorum
Buyumeyenanne Soguk suya soktuktan sonra ayaklarin altina minder koyup bi yarim saat 45 dk.tukarda tutun ve sallayin saga sola kan dolasimi soguk suda arttigi icin dikince ayaklari rahatlatiyor en azindan agriyi ve siziyo.alip.bi nebzede olsa şişliği aliyor kizlar 37+5 den bildiriyorum