Gultenaslan_27 Kızlar bu testi yapan varmı nasıl sonucalr aldınız bebeğime down sendromu testi konuldu bu testi yapmam istendi yapıp temiz sonuç alan varmi
likesah Gultenaslan_27 ben ikili yaptirmadan fetal dna yaptirmistim butun sonuclari iyi geldi. Burada ikili uclu taramalari riskli cikip fetal dnasi temiz gelen bircok kisinin paylasimini gordum. Fetal dna ikili uclu taramaya oranla daha kesin sonuc veriyor bildigim kadariyla %99 dogruluk orani insallah guzel gelir sonuclariniz icinizi ferah tutun ikili tarama testi tani testi degil tarama testi neticede.
Ezgikrdy Gultenaslan_27 benimde uclu tarama testi yuksek risk cikmisti fetal dna yaptirdik hamd olsun bir sknti cikmadi. İnsallah kalbinize gore olur sizinde💐
bebitomom Gultenaslan_27 canım ya hiç kafana takma ikili tarama testi o kadar uyduruk ki senle alakası bile olmayan riskler çıkıyor yani seni baz almıyorlar test yapılırken sadece senle aynı yaşta aynı haftada hamilelik yaşayan gebelerin de sonuçlarıyla karşılaştırıyor öyle bir yüzde veriyor sıkma canını benim ablama kuzenime komşumuza hep aynı şeyi dediler maşallah hepsi de sağlıklı bebekler doğurdu kendini strese sokup da bebeği de kendini de üzme
bombshell Ya bence şu ikili tarama kaldırılmalı artık. Güvenirliği çok düşük ve insanı gereksiz strese sokuyor. Ben direk fetal dna yaptırdım doğruluk oranı da %99. İçiniz rahatlasın istiyorsanız yaptırın🌸
likesah Gultenaslan_27 ben doktor araciligiyla degil kendim gidip yaptirdigim icin raporu bana mail atmislardi kendim baktim muayeneye gittigimde de doktoruma da gosterdim tabii. Bizim yaptirdigimiz laboratuarin rapor formati gayet anlasilirdi bakilan hastaliklar karsilarinda da anormallik olup olmadigi yaziyordu
bombshell bhdrbrnada ben nice firmasına yaptırdım izmirde. 7 günde sonucu geldi amerikaya gitti kan. 410 dolardı ben yaptırdığımda
likesah bhdrbrnada ben bursada ozel bir laboratuvarda yaptirdim zincir bir yer degil nifty test yapiyorlardi inceleme yurtdisinda yapildi