Seyma5050 HaticeNur16 eskiler şey derler hamile kalmaya çalıştığı için rahim adet geçikirmiş öbür aya inşAllah kalacaz öyle hissediyorum bacım 😊🫶🏻
HaticeNur16 Seyma5050 inşallah canım ya ne güzel dedin bizle birlikte isteyen herkese nasip olsun inşallah 💕🤲🏻
Seyma5050 HaticeNur16 ben gene bu gruptan yazarım size çünkü diğer türlü bende unutkanlık var unuturum çok isim var burda 😀
HaticeNur16 Seyma5050 tamam canım inşallah post kaybolmaz da adet olduktan sonra da nokta da olsa yazalım ki bildirimlerde kalsın
HaticeNur16 Seyma5050 ne olacak bilmiyorum ama bi an önce belli olsa iyi olacak göğüslerim çok acıyor 😣 haberleşiriz
Seyma5050 HaticeNur16 tamam kuzum dikkat et kendine hayırlı geceler inşAllah güzel haberler alırız senden ❤️🥰
Ruveyda35- Tamsm kizlar adet olursak da yazalim bende dahs olmadım insallah sen hsmilesinxir kac gun gecikti
HaticeNur16 Hepimizden güzel haberler alırız inşallah ❤️ Benim bugün adet günümdü ama olmadım bekliyorum
Seyma5050 HaticeNur16 biz bu ay niye böyle olduk acaba ya 😀gelen giden yok adet söktürücü içsem mi acaba 😕