@Seyma5050
@Ruveyda35-
Kızlar ben bu uygulamayı indirdiğim günden beri evet çok bilgi edindim çok yardımcı oldunuz ama sayesinde fazla stres yaptığımı düşünüyorum erkenden öğrenenleri görüp acaba bende görür müyüm diye diye test yapıp sonrasında hüsrana uğramak gecikince acaba var mı geç döllenme mi diye düşünmek sonrasında yine aynı şeyleri yaşamak beni çok yıprattı bu attığım fotoğrafta 21 tane test var ya öğrenirsem diye diye yaptım hepsini ama gerek yokmuş boşuna sanki hemen olması şartmış gibi heveslendim halbuki ömrüm yeterse zamanım var zorlamanın anlamı yok rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman olacak inşallah hayırlısıyla güzellikle olur ben olana kadar hayatıma geri dönüyorum keyfini çıkarıcam hep acaba mı diye düşünmekten ziyade o andan keyif almaya bakıcam bebeğim de inşallah ben mutluyken huzurluyken olsun bu en iyisi olacak rabbim hepimizin gönlündekini en hayırlı zamanda nasip ettim uygulamayı siliyorum ne zaman ki hamile kalırım o zaman sizlere müjde ile gelirim inşallah sizlerden de müjde alırım Allah’a emanet olun hakkınızı helal edin 🌷💕