mombarbie_ gerçekten de öyle öncekinde bende de öyle olmuştu ama bu kadar gecikme olmamıştı korunmayı bıraktık 2 ay normaldi sonraki iki ay gecikme oldu sonraki ay hamile kalmıştım ama bu sefer çok uzun sürdü bugün 9. Gün önceki adetten hemen sonra ilişki olmuştu adete yakın çıkmayınca olmamış dedim zaten çok bi ilişki de olmadı açıkçası umudum da pek yoktu bu ay aslında ama sonra adet gecikince öncekilerde de çıkmayınca dedim en son ilişkiden olabilir bekleyeyim 2 temmuzda olmuştu bugün ilişkiden sonra 13. Gün oldu dün gece yaptım çıkmadı şimdi de hamile değilim belki geç yumurtladım senin durumun aklımda hep ama gecikme sonrası tek bir ilişki oldu o da 3 gün önceydi gecikmeden sonra akıntım her geçen gün daha da yoğunlaştı göğüslerim daha çok ağrıdı hassas oldu belki ovulasyon alıp baksam görürdüm yani bilemiyorum kendime önce 1 hafta verdim çıkmazsa 10. Günü bekleyip direk doktora giderim dedim yumurtalarıma bakar vs diye düşündüm şimdi pazartesiyi bekliyorum gerçekten altüst oldu bütün düzenim