Seyma5050 HaticeNur16 valla canım boşver dediği gibi hiç ilgilenme oralarla ben bu ay öyle yapacam sadece yazarsam sizle konuşurum başkasına gerek yok 🥰
HaticeNur16 Seyma5050 arada gırgırına bakarım ya muhabbet iyi gibi 😁 bende bi bu sohbete geliyom zaten bu post 1000 olur heralde 😁😁
HaticeNur16 Ruveyda35- ayy nasıl anlaşıyorsunuz ben anlaşamıyom kocamla ikimizde lider özelliklerden kaynaklı çok savaşıyoz ama sonra sevişince geçiyo 😁😁
HaticeNur16 Ruveyda35- ben samimi gördüklerime diyorum bazen kız kardeşim var onunla çok öyle hitap ederiz alışmışım 😁 güzel bi kelime bence daha samimi içten
Seyma5050 Ruveyda35- aynen benimki de bilmiyor yan koltuktan kime yazıyon diyo hiçkimseye diyorum bakıyo bulamıyor 😂😂
HaticeNur16 Ruveyda35- yükselenden yada evlerden bi şekil olmuştur ama siz çok ateşlisinizdir kesin 😂 bende iyi değilim ama biraz anlıyorum diyebilirim
HaticeNur16 Seyma5050 öyle ama kız var ya bende de var tabi de kavgalı yatıyoz gece öyle uyanıyoruz bi bakmışız hop oluvermiş evlilik çok garip bişey aslında 😁