HaticeNur16 Ruveyda35- sakın üzülme canım bidahaki ay olur inşallah sıkma canını keyif yap bol bol dinlen kafanı boşalt diğer ay bu kadar stres yapmadan olacak inşallah
Ruveyda35- HaticeNur16 tamsm canim karnim agriyo zsten olana kadar hic karnım ağrımadi olduktan sonra başladı sizin icin dua etcem ,♥️
HaticeNur16 Ruveyda35- rabbim gönlüne göre inşallah en kısa sürede nasip etsin birbirimize dua edelim 💕
HaticeNur16 Ruveyda35- hayırlısı canım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi yani aşırı rahatım adet olmayı bekliyorum
Seyma5050 HaticeNur16 aynen valla bende öyle akıntım oluyo adet oldum sanıyorum yok ya bembeyaz ya su gibi oluyor şimdide sarı olmuş sende de varmı canım
HaticeNur16 Seyma5050 ben almadım daha fırsatım olmadı eşim de çok yoğun çalışıyor 12 de dışarı çıkcaz o zaman nöbetçi bulup alcam 2 3 tane birini gece yapcam birini de sabah yaparım diyorum
HaticeNur16 Seyma5050 benimde çok var akıntım hep adet oldum sandım bugün kasığımda ve belimde ağrı var sofrayı hazırlarken çok zorlandım sürekli oturdum göğüslerim de çok ağrıyor ve acıyor alt karnımı aşırı şiş hissediyorum
Seyma5050 HaticeNur16 bende göğüs hassasiyeti yok hiç olmaz zaten ne adet döneminde nede gebelikte. Benimde belim felan ağrıyor hafif karın altım da ağrı var ama akıntım çok dediğin gibi. Uyku bendede oluyor halsizlik baş ağrısı felan
Seyma5050 HaticeNur16 yaa Hatice artık belli olsun ya valla yoruldum bu süreçte kafam karıştı sevinsem mi ne yapsam bilemiyorum inanki ama hamile olmayı çok istiyorum 😔😔😔nolur hamile olalım ya