HaticeNur16 Ruveyda35- aynen ya o zaman pazartesiye kadar olmazsak doktora mı gidiyoruz direkt olarak
HaticeNur16 Ruveyda35- evet hemde nasıl hep bir korku oluyordu önceleri ama artık yok ve sadece hamileliği tekrar hissetmek yaşamak güzel olacak
Ruveyda35- HaticeNur16 sy inşallah hamile olduktan sonra da tabi cocugumuza bisey olcsk korkusu olcsk ama bi hamile kalalım bütün tedavilerimizs dikkst ederiz
Seyma5050 HaticeNur16 benim çocuk istediğimi düşündüğümü bilen birisi değil çok uzak yani bende o yüzden şaşırdım bide gecikti ilk defa böyle oldu ne biliyim şaşırdım 😊
HaticeNur16 Seyma5050 şimdiden bunu düşünme canım bi olsun da Allah’ın izniyle şifasını da verir inşallah 🤲🏻
HaticeNur16 Ruveyda35- yok da uyumak üzereyim 2 saattir gözlerimi zor tutuyorum öyle bir uykum var ki 3 gün uyurum gibi
HaticeNur16 Ruveyda35- hiç bilmiyorum ya göğüslerim de çok acıyo sütyen değiyo ya uçları yanıyo bildiğin hassasiyet de var ama heveslenmek istemiyorum sabah test yapmıştım aklımda hep
HaticeNur16 Ruveyda35- belkide geç yumurtlamadık o yüzden geciktik yani ben değerlendirdim ne olur ne olmaz