HaticeNur16 Ruveyda35- amin canım yapma sen bekle ben bugün de olmazsam hamile de değilsem ilk defa bu kadar gecikmiş olacak neyim var diye düşünmeye başladım
HaticeNur16 Ruveyda35- evet canım olabilir yani seninki benden daha farklıymış yani doğum da var kendine bedenine zaman tanı stres yapma ama inşallah bebiş vardır çok dua ediyorum bende yoksa bile sizde olsa çok sevindireceksiniz beni umut olacaksınız
Ruveyda35- HaticeNur16 bende oyke canim valla gece uyurken bile senin testimi düşünüyordum insallsh hepimiz olmasak bile birimiz bile hamile oluruz♥️
Seyma5050 HaticeNur16 biz senle aynı durumdayız bacım benim de bir ilk oldu böyle hastaneye gitsem diyorum yakın buraya kontrolüm vardı zaten geçen hafta kan vermiştim ya şimdi ücret vermicem
Seyma5050 HaticeNur16 bende bugün test yaptım yine negatif dediğin gibi 😕bende de kaç gündür bir uyku var kalkamıyorum ya yattıkça yatasım geliyor aklıma hamilelik geliyor ama yok 😕
HaticeNur16 Seyma5050 git o zaman bacım git bi görün ama alttan muayene falan olma vajinal ultrasonla baktırma
Seyma5050 HaticeNur16 aynen ben ona 6aylıkken izin verdim baktı ondan bile açılma olabilir 1 gün sonra bebeğimi oyğzden bile kaybetmiş olabilirim 😔geçen hafta gittiğim de bakacaktı izin vermedim zaten
Seyma5050 Ruveyda35- sen korkma canım seninki normal gecikebilir kürtaj olmuşsun 1-2 ay sonra düzene girer
HaticeNur16 Ruveyda35- yok canım ücret Ödemiş nasıl olsa gitsin bi baktırsın ne bileyim rahim duvarına falan bakar bişey söyler belki daha kalın görür adetle hamilelikteki farkı bilmiyorum anlaşılır mı ama görünmüş olur yani ondan dedim öyle ama hamilelik varsa alttan muayene ve vajinal ultrasonu önerilmiyor düşük riski oluyormus
HaticeNur16 Ruveyda35- @Seyma5050 niye bilmiyorum ama konuştuğumuz günden beri içime hep hamileymişsiniz gibi geliyor
HaticeNur16 Seyma5050 yaa kuzum öyle düşünme senin hatan değil yani bak herkese yapıyorlar ama rızkı olan geliyor bizim elimizde olan bişey değil Rabbim böyle yazmış rızkı o kadarmış o zaman bilmiyordun ama artık biliyosun daha da dikkat edersin kendimizi üzmek yok 🥰🌸
Seyma5050 HaticeNur16 bende umutluydum ama testte hiç çıkmıyor ki oyüzden umudum kalmadı keşke olsak 3 ümüzde 😔😔inanki hastaneye gitmeyi bile canım istemiyor umutlanıyorum beklerken sonra negatifi duyunca dünyam başıma yıkılıyor 😔
HaticeNur16 Erken öğrenipte muayeneye giderseniz de kese görünmüyor falan der doktor vajinal ultrasonla bakalım der kabul etmeyin herkesin gebeliği vücudu aynı değil kendinizi kıyaslamayın kimseyle hepimizde farklılıklar var
Ruveyda35- HaticeNur16 bencede bekleyelim bana diğerinde haftay gel gozukmezse bakarız demisti gozukmustu acelemiz yok
Ruveyda35- Yok canim alttan bakilsn milyonlarca riskli gebe var hicbisey olmuyor gerçekten oyle düşünme