HaticeNur16 Seyma5050 bekleyelim bakalım ne olacak 😁 geçen ayki gecikmemde 3. Gün lekelenmeye başlamıştım 6. Gün sökülmüştü şimdi bugün 5 ve hala nokta kadar da olsa yok şaşırıyorum sadece
Seyma5050 HaticeNur16 aynen benimde olurdu adetten 1 gün önce felan ertesi gün olurdum yok bişey dediğin gibi hormonlara mı baktırsak ki
HaticeNur16 Seyma5050 benimde varsa 4+5 gösteriyor adete göre ama yok heralde ya olsa dün kanda çıkardı diye düşünüyorum
Ruveyda35- Ya bilmiyorum bir yillik evliyim nerdeyse ilk defa boyle hasta oldum bunyem cok saglamdur hasta olmam tek derdim stres vutsminsizlikten agzimda aft denen yaralar xok çıkar beni mahveder o bende anlamsdim yazın ortasinda neyin hastaligi :)
Mavilisa Ruveyda35- ağzında aftin varsa bitkisel dia macunu kullan canım. Daha çabuk toparlıyor. Diğerleri fazla kimyasal olduğu için ağız dokusuna zarar veriyor. Geçmiş olsun.🌼
Seyma5050 Ruveyda35- doktora gecikmen olduğunu söylüyorsun hormonlarıma bi baksak diye bakıyolar zaten canım
Seyma5050 HaticeNur16 bikaç gün daha bekle canım daha çıkmaz bence. Bugün rahmimin tam üstüne bi ağrı girdi çok kötüydü şimdi iyiyim kist felan mı oluştu ki kafamda deli sorular 😂
HaticeNur16 Ruveyda35- evet beklentiye girmiyorum olacağını da sanmıyorum inşallah en kısa sürede nasip olur 💕
Seyma5050 HaticeNur16 aynen hiç beklentiye girmemek lazım bizim gelinimiz de 1 hafta gecikince belli oldu onunkide geç döllenme olmuş