Eva__13 Seyma5050 Cennet kuşu olmuş🥹İnşallah en kısa sürede Rabbim hayırlısıyla önce sağlıklı hamilelik geçirmeni ve yavrunu kuçağına almayı nasip eder🙏🏻
Seyma5050 HaticeNur16 var canım hamile kalınca 3.ayda dikiş atılacak rahim ağzına ve kalkmıcam kendimi yormamam lazım
HaticeNur16 Seyma5050 çok şükür bacım tedavisi varmış ben bu rahatsızlığı ilk burada öğrendim hiç duymamıştım mesela
Seyma5050 HaticeNur16 kuzum bence üzülme 3-4 gün sonra yükselebilir yorumlarda hep öyle yazıyor çünkü geç döllenmede öyle oluyormuş
HaticeNur16 Seyma5050 bilmiyorum acaba yeni mi yumurtluyorum diye düşünüyorum şimdi de bugün aşırı akıntım oldu değerlendireceğim bugünü 😁
HaticeNur16 Seyma5050 geç döllenme deyince takvimime baktım da şimdi öyle olsa en son ayın 2 sinde ilişki olmuş yani 8 gün geçmiş daha varsa da çıkmaz zaten ama o test neden öyle çıktı ki onu anlamadım
Ruveyda35- İnşallah yukselir canim bende regl olmadim belki bizde ilk defa oldufu icin ilginc geliyo belkide hamile olcaz sy inşallah bakalim ya karnim falan d agrimiyo hicbisey yok bende
HaticeNur16 Ruveyda35- hayırlısı canım ya ne bileyim valla artık bekleyip görcez ama kendi adıma pek sanmıyorum
HaticeNur16 Ruveyda35- benimde bugün çok akıntım oldu adet oldum sandım işyerinde de lavabo biraz uzakta hemen gidemedim günlük ped vardı sonra gittim bi baktım sırf akıntı hemde baya vardı normalden çoktu yani sonra acaba şimdi mi yumurtluyorum diye düşündüm
HaticeNur16 Ruveyda35- göğüslerimde ağrı ve dolgunluk kasıklarımda kramp batma tarzında ağrılar ara ara adet sancısının son zamanları gibi ağrılar uykusuzluk halsizlik açlığa dayanamama düşük tansiyon ve akıntı
Seyma5050 HaticeNur16 canım bende gebeliğim de hiçbir belirti yaşamamıştım hiç akıntım yoktu yani tertemizdim hiç ağrım sızım bişeyim yoktu o dedikleri göğüs hassasiyeti hiç olmadı belirtileri bakmayın belli olmuyor değişiyor
Ruveyda35- Ya baya belirri varmis gercekyen ben hamile kaldığımda hatırlıyorum adet belirtileriyle benzerdi gogus hassasiyeti belirgindi alla alla psikolojik de olamsz ji hepsi birden bakalım bir hsfta daha olmazssk kan veririz yine
HaticeNur16 Ruveyda35- evet yani önceki gebeliğim gibi önceki ay da bu kadar olmamıştım o da şüpheye düşürdü bariz yani hepsi mi psikolojik dediğin gibi Aynen canım zaten eğer ayın 2sinde geç döllenme geç yumurtlama falan olduysa ya da olmadıysa 1 haftaya belli olur zaten başlıca ilişki yok sonrasında öncesi de çoktan belli ederdi zaten
Ruveyda35- HaticeNur16 evet valls ben o ihtimale karsi antibiyotik icmedim demistim ama icmeye basladim bogazladim cok kotu oldu hastaneye gittim c vitamini antibiyotik falsn verdi napim
HaticeNur16 Ruveyda35- bende alerji ilacı kullanıyorum ürtiker var bende bebeğimi kaybettikten sonra çoğaldı ilaca başlamıştım doktorum hamile kalınca bırakacaksın zararlı demişti ben içmedim zor dayandım ama içmedim içmiyorum da geç belki vesile olur da rahatsızlıklarım düzelir
HaticeNur16 Ruveyda35- en son ilişki o zaman yakın tarih olarak o yüzden canım yani geç döllenmeyse 8 gün çıkmayacak bi süre