husnatskn 1 ay önce Sakarya Kadın Doğum Hastanesi’nde doğum yaptım. Aklınıza takılan sorular varsa yardımcı olmak isterim. Hamileyken kafama çok takılıyordu soracak kimse bulamıyordum, istediğinizi sorabilirsiniz
Rapunzell husnatskn hayırlı olsun ❤️ Doktorunuz kimdi acaba genel olarak nasıl geçti memnun kaldınız mı odaya fotoğrafçı girebiliyormu acaba
Ruyammmm husnatskn En cok merak ettigim ofalar tek kisilik oldu diyorlar bu doğru mu ve baba ne sıklıkla yanimiza gelebiliyor doğumdan sonra bizi ve bebegimizi görmeye? Birde sancinizi nerede kiminle cektiniz kendi odanizda sanci cekiyorsunuz dogum yapıyorsunuz dendi doğru mu?
Nazlikrks husnatskn bende çok merak ediyorum süreci sezeryansa eğer kaçıncı haftada alıyorlar detaylı yazabilir misiniz
esraEb husnatskn benim doktorum da Günay duman ama ben sezaryen istiyorum. Henüz doğum şeklim belli değil ama kocama sinirlendiğim için sezaryen olmaya karar verdim. Bize fikrimizi soruyor mu yoksa hangisi uygunsa illa onun mu olması gerekiyor. Bide kaçıncı haftada doğum yaptınız
husnatskn Rapunzell Teşekkür ederim 🙏🏻 doktorum Günay beydi lakin normal doğum yaptım ebeler yaptırıyor normal doğumu, fotoğrafçının girebileceğini sanmıyorum ama rica ederseniz belki kabul ederler 🥰
husnatskn Myc5454 evet memnunum sadece benim doğumum zor oldu geri kalan ilgi alakaları çok iyiydi çok soru soran biriyim bana yapılan her işlemi sordum herşeyi detaylıca anlattılar 🙏🏻🙂
husnatskn Ruyammmm Evet doğru sancı odaları tek kişilik yatak halinde doğum başladığı an yatağı çatala çevirip doğumu yaptırıyorlar 1 saat sonrada kendi odanıza çıkabiliyorsunuz 🙂 ziyaret saatlerinden baba görebiliyor🙂 ben suni sancı yedim kendi sancım olmuyordu haftam da geçiyordu 🙏🏻
esraEb husnatskn bide Günay bey öncesinde çatı muayenesi yaptı mı. Cuma günü 34. Haftam kontrole gideceğim. Muayene işi nasıl oluyor. Doktorumu çok seviyorum çok güveniyorum ama muayene olmak istemiyorum ona.
husnatskn esraEb Malesef bebek ve sizin sağlığınızda bir sıkıntı yok ise sezaryan yapmıyorlar benim doğumum çok zor olmasina rağmen normal doğum yaptırdılar yani açıkçası fikir sormuyorlar aksine normal doğuma zorluyorlar. Benim kızımın gelmeye niyeti yoktu 41. Haftada suni sancı ile doğum yaptım
merve_54_54 esraEb eşinizinn de izni olmasi gerekiyor eşiniz izin vermezse sezeryen olma olasagi düşük
husnatskn esraEb Günay bey bir sıkıntı olmadığı sürece çatı mauanesi yapmıyor sizin şikayetiniz varsa yapar 41 haftalıkken doğum yaptım doğum anına kadar hiç çatı mauanesi olmadım🙏🏻 Günay bey çok iyidir asla vazgeçmeyin derim 😌🌸
Aylinsevim husnatskn bende 40+1 deyim canım bende sakarya da Günay beye gidiyordum 41 de suni sanci verilir dedi kendi sancim olmazsa umarım suni sancı ise yarar bende de normal doğum istiyorum🤲
esraEb husnatskn çatı muayenesi yapmamasına sevindim ama Doğum şekline üzüldüm 🙈 ben çok korkuyorum normal doğumdan 9 aydır ağrılarım dinmek bilmedi sürekli bi karın ağrısı halindeydim bari doğum kolay olsa 😤 ama hiç ön muayene olmadan nasıl olacak. Belki gerçekten yapamayacak durumdayım zorlayacaklar mı beni 🥵bu arada çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏