Ozdbtl
•Günde 2 yumurta geride olmasa tek de idare ederdi. Her gün bir çeşidini ye tiksinmemek için, patatesli, menemen, haşlanmış nasıl severssen, haftada bir iki es veriyorum ben ama kilosu ileride ikizlerimin sen bir iki hafta her gün tüket bence.
•meyve tüket her gün 2 3 çeşit ve de gece yeme meyveyi ara öğün yap şekerden dolayı. Şeftali falan C vitaminli meyveler fetal gelişimi çok hızlandırıyor
•en önemlisi her gün muz 🍌
•Çiğ kuruyemişler, en az 2 tam ceviz, özellikle çiğ badem ve kaju. Shake makinen varsa muz, süt ve kuruyemişleri Shake yapabilirsin ben cevizden falan tiksindiğim için böyle öğütüp içiyorum.
•Kaşar, peynir her sabah tüket, kahvaltıdan önce de kefir içersen hem kalsiyum hem bağırsak sağlığına iyi gelir, akşam yemeğinde de ya ayran ya da yoğurt tüket. Yeterli olur birini tüketmezsen diğerini daha fazla tüketeceksin.
•Haftada en az 4 akşam en az 150 gr protein, sebzeni, baklagilini de ihmal etme.
Bunların hepsini dediğim sıklıkta yaparsan atom hızında ilerleyecektir bebişin. Gece öğünü yanında makarna pilav ekmek serbest çok olmamak kaydıyla ama diğer öğünlerde gereksiz poğaça, börek, çikolata vs bebeğe kilo yapmayan şeylerden uzak dur. Ekmeği tam tahıllı olanlardan ye sabah bir iki dilim. Sen nasıl besleniyordun peki?