Gmz5560 Kilolara çok takılmayın benim minik kızım 38 haftalık doğdu 2920 gr 2520 gr düştü 6 günlük olduk 3000 gr oldu toparlıyorlar hemen sağlıklı olsun kilo çok mühim değil 🥰
Semasahin63 Gmz5560 gerçekten yorumunuz bana motive oldu bizde 37. Haftalığız 2850 grm 38+2 fe alacak doktor sanırım 3 kiloyu yetişmez hayırlısıyla sağlıklı olsunda kilo alır 🙏🏼
Renaaa naz_ozz 9 aylık hamileyim 4.aysan beri baş aşağı. Yanılmıyorsam doğumdan saatlee önce bile baş aşağı dönebiliyormuş öyle bir makale okudum
Ahusna Busrapala benim de 38. Hafta 3900 dedi doktor sezaryen olabilir dedi size öyle bişe dediler mi
aysenr9918 naz_ozz En son 25+5 olduğu zaman kilosuna bakıldı doktorumuz 1035 kg olduğunu söyledi şu an 27+0 olduk ne kadar oldu bilmiyorum
aysenr9918 Kaderr27 Ben 5.aydan sonra kilo almaya başladım bebeğim ise 4.aydan itibaren haftasına göre kilolu ilerlemeye başladı
SSuleeN Smlaa Dr hemşireye vertex dedi. Hemşire dosyamıza vertex olarak not aldı. Ama bana bilgi demedi. Vertex ne demek acaba? Biliyor musunuz?
Smlaa SSuleeN bana öyle bişey demedi interneten baktım şimdi bebeğin aşağıda ve yüzünün anneye dönük olması demek miş benim doktorum da zaten pozisyonu iyi demişti sadece