Sister Kızlar 10 gün sonra 3 aylık olacağız ama hiç kusma olmadı bende bu yüzden erkek olacak diyolar aranızda bu durumla karşılaşan varmı 😊 çok kusma mide bulantısı olunca kız oluyormus tabiki benim için sağlıklı dünyaya gelmesi en başta.. 🤲
emel16 Sister 11+1 im bugün bende. Bugüne kadar bende de hiç kusma olmadı. Öyle mi oluyormuş bilmiyordum:) gerçi bende erkek hissediyorum:) bu arada kaçıncı haftada belli olur acaba cinsiyet? 12+6 da kontrolüm olacak,
Dnzcngz Sister Hiç ilgisi yok benim arkadaşım 9 ay boyunca kustu. Yerlerde süründü ama oğlu oldu. Bende 2 ay çok kustum ama kızım olacak. Yanlış inanışlar bunlar aslı yok maalesef.
Zynpnr Kusmaktan içim dışıma çıktı, hala ara ara kusuyorum 17 haftalığız geçen hafta oğlum olacağını söyledi doktorumuz kusmayla aşermekle pek alakası yok diye düşünüyorum cinsiyetin. Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla 😊
Sister Teşekkür ederim bilginiz için rabbim sizinde sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲😊
Sister Devran maşaallah bakalım bende sizin gibiyim erkek mi kız mı olucak ☺️ Az kaldı öğrenmemize bekliyoruz ☺️
emel16 Sister hayırlısı olsun inşAllah sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez. Bende erkek hissetmeme rağmen inanılmaz turşu yiyorum ekşi yiyince de kız derler ama bir arkadaşım da çok ekşi yediği halde erkek çocuğu olmuştu. Kişiden kişiye değişiyor bu tarz şeyler sanırım☺️
worin komşum sürekli kusuyordu erkek doğurdu, ben hiç kusmadım benimki de erkek:) bünye meselesi anlıyacağın:)
emel16 [bilinmeyen] ay hadi maşAllah öğreneceksiniz az kalmış:) bende çok merak ediyorum ama emin kadar da erkek hissediyorum bilmiyorum artık yanılacak mıyım☺️ İnşAllah 12+6 daki kontrolde bende öğrenirim ama herkes de söylese bile kesin söylemez doktor benziyor der diyorlar