Peynirliborek Selamlar arkadaşlar. Gebe olduğumuzda sağlık ocağına gitmeli miyiz? Yani hastane yeterli değil mi?
Slxkldk Peynirliborek takip için onlar arıyorlar canım bir de doğumdan sonra da takip ediyorlar bebeği. Bir de aşılar sağlık ocağında yapılıyo gebeyken sana doğumdan sonra bebişe
MMad Peynirliborek sağlık ocağında aşılarınız takip ediliyor tetanoz ve genel ölçüm yapılıyor bebek dopunca da bebeğin aşıları içni gideceksiniz gitmeyen var mıdır hanileyken bilmiyorum ama bana bi kaç tarih verdiler o zamanlr gel diye iki kere tetanoz bi genel kan tahlili yaptılar ilk gittiğimde bi de iki kere daha gideceğim sanırım hamilelik boyunca 4 5 kere falan gidiyosunuz sanırım
tlhmrv Peynirliborek ilk gebeligimde gitmedim şimdi yine hamileyim yine gitmiyorum.. tetonoz vs olmadım iki gebeligimde de . Ve ordada tahlil falan yapıp hatalı çıkan bostan yere sitres oldurulan çok kişi duydm o yüzden gitmeyi de düşünmüyorum. Doğumdan sonra sadece bebeği alıp aşıları için götürüyorum
Ozge61-meral Yani gitmemeni gerektirecek ne var ki gitmiyorsun takip ediyor onlarda onların işi o zaten bende git bebek kalp sesi bile dinliyorlar ben hep gittim pişmanda değilim şimdi bebek doğunca gideceğiz