Altyeses Hepsi hikaye hastane tipi kiralayın zaten calisan biri değilseniz ilkz amanlar ihtiyacınız oluyor bir ay kiralamanın yeterli olacaktır diğerleri göğüs ucu yarasını artiriyor hassasiyet yapıyor hastane tipi en uygunu ve doğru sağım ve vakum yapiyor
Lafayette Hanımlar genelde kiwiyi söylemişsiniz bi resim bi ekran görüntüsü atabilcek olan varmı, ben de kiwi alayım diyorum, teşekkürler şimdiden
Ipek_2017 Lafayette a101 in sitesinden de bakabilirsiniz. Ya da mağazaya sorabilirsiniz daha uygundu .
ekc MintPink Zaten 1 sene kullanılcak bir ürün en fazla açıkcası ben valfi değişecekse okadar para vermeye gerek görmüyorum çünkü paraları kolay kazanmıyoruz😔
MintPink semanurkeles henüz kullanmadım ancak çok uzun araştırmalar sonucunda çiftli elektrikli lansinoh aldım 1- philips e göre f/p ürünü 2- manuel tercih etmeyin yorulursunuz 3- teklide zaman kaybı yaşarsınız çiftli daha hızlı iş görür 4- kiwi almayın kiwi alanlar kısa süre sonra Philips veya lansinoh a geçiyor 5- hem Philips hem de lansinoh da çekim gücü azalma şikayetleri var ancak valfini değiştirerek bunu aşabilirsiniz. Valf ayrıca satılıyor.
Ayselina6 Saglamcemilekose Yok hayır kötü olmuyor fakat onu kullanacak gücün kalmıyor bir noktadan sonra:(( eli kolu çok yoruyor. Bende de lansinoh vardı iyiydi fakat elimi çok yormuştu. Bende medela kullanmıştım şahane bir makina.. üstüne başka bir marka tanımam😁ama fiyatı çok yüksek kızlar:((
Ipek_2017 Madeinpelin bende almamıştım ama gerekiyormuş 16 Haziran’da doğum yaptım. 3. Gün göğüslerim süt doldu bebek küçük boşaltamıyor , fındık kadar midesi ile . Sağmazsan eğer damarların tıkanıyor Allah korusun mastit olunur . Ağrı sızısı vs . Ben de hemen aldırdım lansinoh manuel işimi görüyor şuan benim. Göğsün rahatlıyor sağınca
Aysukuzey06 Madeinpelin ben aldım pişmanım. Ilk zamanlar sütüm yetmiyor doymuyor sandım iyi bosaltamadigi zamanlar göğsüm aciyor diye süt artiriyor diye gittim lansinoh aldim bir kac kere kullandim baskada kullanmadim. Onu kullanacagima bebegime emziriyorum ayni sey. Ha ama ise gideceksinizdir,bebek emmekte zorlaniyordur falan tamam ama illa olmasi gereken birsey degilmis gercekten. Aldiktan sonra anladim
EmineTarik Hasibeada yaa çok teşekkür ederim indirimde görünce yorumlarina baktım neredeyse herkes memnundu onlara güvenerek aldım bende
bukizanne semanurkeles Merhaba, 8+1 haftalık hamileyim herhangi bir deneyimim yok ama çevremde kullanıp ve memnun kalınan Mochi göğüs pompasını deneyebilirsiniz fiyat olarakta gayet makul
babyasyanil Lansinoh manuel aldım devamlı emziriyorum zaten doldukca sağıyorum gayet işimi görüyor elektriklilere para baymak saçma
Zumra_elif61 semanurkeles özel hastanelerde kiralanan güzel makineler var onlara bak canım daha verimli oluyorlar