Kubracigimm semanurkeles lansinoh çift başlıklı olanı almıştım ben çok çok memnunum. Kullanımı kolay, aparatları fazla ve baya süt çıkarıyor.
handeserdes semanurkeles aventi kullanıyorum ama hastanedekine kıyasla oldukça zayıf çekim gücü. baya uzun sürüyor. lansinohmu alsam diyorum ben de. ama aynıysa çekim güçleri boşuna para harcamış olucam.
Nezbe semanurkeles semanurkeles mamajoo diye Bi marka var bnde kullandım ve kullanacagimda.cok memn7n kaldım.çikqranlardan Alhh razı olsun Hızır gibi yetisiyorlar vala
Gamzeizmir35 semanurkeles ben manuel lansinoh almıştım doğum öncesinde. Hastane çantasına koyarım, süt gelmezse uyarı için yardımcı olur diye. 14 haziranda doğum yaptım. 3 gün sonra elektrikli tekli lansinoh sipariş verdim. Bebeğim memeyi bosaltamiyodu. Tavsiye ederim. Cok memnunum. Hic degilse günde 2 3 kez sağım yapiyorum. Henüz dolaba süt koymaya başlamadık çünkü bebiş memeden ayrılmak istemiyo.
Umutunelifi93 handeserdes kiwi diye bi marka var bi tanıdığım onu aldı çok memnun bnde ucuz diye iyi değildir düşüncesine kapılmıştım gördüğümde ama iyi çıktı isterseniz şans verin 300 tl gibi bi fiyatı var
handeserdes Umutunelifi93 hiç aklıma gelmezdi kiwininkinin iyi olacağı :) ama denemeye değer bir ücretmiş. teşekkür ederim.
Syavuzs handeserdes bende kiwiyi öylesine denemek için almıştım şaka maka baya cıkartıyodu kullandım yani fiyatı ucuz bide
Herhangibirisiiiiiii Nezbe Mamajoonun diğer makinalara göre fiyatı bi tık uygun bende almayı düşünüyorum daha doğum yapmadım ama, nasıl gerçekten memnun musunuz çekim gücü vs
Umaysmom_ ekc ben de ödünç almıştım çekim gücü çok düştü gerçekten. Sonra hastanedekinin aynısından kiraladim çok güzel çekiyor
Kubracigimm ekc bebeğim 23 günlük oldu , 21 gündür kullanıyorum. Beş gün daha aktif kullandım , bebeğim yoğun bakımda kaldı onun için sürekli elimin altındaydı. Uzun süreli nasıl olur onu bilemiyorum tabii
Herseyguzelolsun7 Kiwi aldım ben de 300 TL’ye. Beklemediğim şekilde güzel Beğenmezsem başka alırım diye düşünmüştüm ucuz olunca
EmineTarik semanurkeles e bebekten baby mom aldım indirimdeydi yorumları baya iyiydi denemedim daha çift başlık 650 tl
anneolmakzoramagulusuyeter_ EmineTarik onu bende gördüm bu arada bı sıkıntı çıktığı taktirde manuel olanı hediye ediyorlarmış belki haberiniz yoktur diye söylemek istedim
Tubaemirmustafa semanurkeles ilk doğumumda mamajo aldım ve çok memnun kaldım şimdi nasipse ikinciyede kullanacam. 😍
pnarusluu semanurkeles canım bence ilk başta doğum yaptığın hastaneden kirala cüzi miktarda kiralama yapabiliyorsun onların ki hem elektrikli hem de pratik oluyor kiralayıp istediğiniz zaman teslim ediyorsun ne kadar kiralarsan . 6 aydan sonra başka sağma makinesi alabilirsin kendin