Nur1129 Zelistnz yarın son kez bakacak doktor ama büyük ihtimal cuma sezeryan dedi, şu an 38+1 bizim de ☺️ normal için beklemek istiyorum ama gebelik şekerinden dolayı da tontik diye sezeryan diyor 🤷♀️
Nur1129 Zelistnz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 genel/spinal anestezi için karar verdiniz mi
Nur1129 Zelistnz ben de spinal istiyordum ama ayakların bikaç saat hissetmeme hissi belden iğne durumu falan vazgeçtim gibi :)
Zelistnz Nur1129 evett😍 ameliyat güzel geçti spinalden korkmayın bence diğerine göre daha çabuk kendinize geliyorsunuz ayaklar hissetmeme diye bişey yokmuş bence karıncalanma gibi oluyor . Benim şuan sadece ameliyat yerinde yanma oluyor arada
Nur1129 Zelistnz yaaa çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah, siz de tez zamanda iyileşirsiniz umarım 🤗 ben de yarın giricem inşallah şu an yazdıklarınızı okumak çok iyi geldi vallahi hala spinalden bi soru işaretim vardı çok sağolun🥰karıncalanma derken ameliyat sırasında acı hissetme oldu mu peki 🙈
Zelistnz Nur1129 geç gördüm artık happykids e geçtiğim için burayı unutmuşum 😁 nasıl geçti doğumunuz iyisinizdir inşallah
Zelistnz Nur1129 beni 3 saat sonra yürütmeye başladılar geceye doğru eşimle birlikte yürümeye devam ettik diğer gün hastaneden kendim yürüyerek çıkmıştım. Şimdi çok şükür ağrım yok eski halime döndüm sanırım 😊🌸
Nur1129 Zelistnz şükür doğumumuz güzel geçti, hafif sarılığımız oldu sonradan azalmaya başladı haftaya yine kontrolümüz var😇Şükür yürüyorum ben de ama bazen içten hafif yanmalar oluyor biraz da kanama oluyor ara ara, doktor normal dedi
Zelistnz Nur1129 korse kullanıyor musunuz gerçekten işe yarıyor ben korse sayesinde rahat kalktım oturdum yürüdüm
Zelistnz Nur1129 ben annemin vardı onu kullanıyorum.yapiskanli 3 kademeli karnınıza göre ayarliyorsunuz . Instagramda lohusa korse diye sürekli bir sayfa çıkıyor karşıma ondan da mı alsam bilemedim
Nur1129 Zelistnz o sayfa benim de önüme çıkıyor durmadan biraz pahalı geldi hepsiburada da doktorumun önerdiği üç kademeli önden çıtçıtlı sipariş verdim ben 110tl