siyahinciii Og347- amin inşaallah çok teşekkür ederim hepimizin miniğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah Rabbim
Ikimelekannesi_ Senzinc Bugun cok kötü midem bulanıyor 8.haftaya kadar bisey yoktu ama bu aralar sicaklardan mi bilmiyom aşırı derecede 😌
Senzinc Ikimelekannesi_ valla benm ilk haftalar kötüydü kötü dediğim midem bulanıyor ama dayanma gücü vardı yani😅 su aralar biraz daha iyiyim kıpırdama seyreme oluyomu sizde
Ikimelekannesi_ Senzinc 2.gebeligim aslinda kizimda 3bucuk aylikken olmustu ama simdi bilemiyom 🙈sol tarafta hissedoyorum bazen boyle cok sertleşiyor karnim
Zelistnz Nur1129 benim 3400 dü geçen hafta perşembe günü gittiğimde.bu Perşembe tekrar gidicem bakalım kaç olmuş
Nur1129 Zelistnz ben de pazartesi gittim 37+2 de 3600 çıktı diğer pazartesi kiloya bakalım duruma göre çatı muayenesi yapalım.cumaya gelmezse 38+6da alırız sezeryanla dedi
Eslem-karaca ssseher Ah canim yaa keşke biraz daha bekleseydin. Suni sancı çok kötümüydü? Ama herseye rağmen suan bebeğin yanında önemli olan bu umarım sağlığı da yerindedir. Sende biran önce toparlanirsin.🤲🏼💙