Damla-a Ygmrcylin hemde nasıl artık o kadar hareketliki, hergün aynı saatte kalkıyorum çalıştığım için bir gün geç kalksam hemen tekmelemeye başlıyor çok şaşıyorum ve çok ağırlaştı artık😂 nereye dönsem ordan tekme yiyorum dkkfkf
Cwwksedef acemianneex 29+6 oldukk doğum şekli belli değil ama şeker çıktı doktorum 39u beklemeyeceğiz 38i görmeye çalışacağız dedi aynı durumu yaşayan varmıı
Aynurdogru acemianneex acemianneex 32 haftalik olduk bugun kontrolüm vardi kilosu 1650 cikti biraz az dedi doktor üc hafta sona yine kontrole cagirdi
Seray_ cgdm-trzi masallh Allah kolaylıkla kavustrsun inşallah .bnmde ikinci gebelik sezeryan olcak 38haftalik olduk ağrınız fln varmı kilosu nasıl bebisin
Eslem-karaca ssseher erkekler 9 ay 10 günü dolduruyor sanirim. Yarın yatışım olucak demistin. Durumundan haberdar et olur mu. Merak ediyorum. İnşallah kolay şekilde normal doğum olur. Sezeryana girmezsin. Aminnnn🤲🏼💙👼🏻
Nazli97 Youngmotherr Merhaba sizde qaliba 37haftada sezeryan olucaksiniz.acaba o haftada bebek tam gelişimini tamamlıyorum doktorunuz bilgi verdimi bende o haftada sezeryan planlıyorum Allah’ın izniyle.sizin 37haftada istemenizin sebebi nedir acaba?
Nazli97 Sevvallll12 aynıyız bende öyleyim sıcaklar bitirdi beni.bide acaba sizde de su gibi akıntı oluyormu haftami, aynı diye sordum
cgdm-trzi ridakegzo heyecandan çok korku var bende yaa 🫣hazırlıklarda bitti son günler artık 🌸 sıcaklar bunaltıyor gece çok sık uyanıyorum 🙄 siz nasılsınız
Esra0303 37+5 günlük olduk bizde doğum şekli sezeryan istiyorum ama halen tam günü belli değil normal de olabilir bu süreçte hayirlisi olsun artık
Elif2796 __Aysenurrr__ daha erken döner niye sezeryan Olcan ki benim 24 31 kadar ters döndü son bı haftadır tekrardan ters olmuş doktor döner diyo dahs zaman var diyo