Ygmrcylin hemde nasıl artık o kadar hareketliki, hergün aynı saatte kalkıyorum çalıştığım için bir gün geç kalksam hemen tekmelemeye başlıyor çok şaşıyorum ve çok ağırlaştı artık😂 nereye dönsem ordan tekme yiyorum dkkfkf

acemianneex 29.3 olduk bizde doğuma 75 gün kaldı inşallah normal doğum

acemianneex 29+6 oldukk doğum şekli belli değil ama şeker çıktı doktorum 39u beklemeyeceğiz 38i görmeye çalışacağız dedi aynı durumu yaşayan varmıı

acemianneex 30+1 son 69 ama zorunlu sezeryan olduğu için daha erken olabilir

cgdm-trzi masallh Allah kolaylıkla kavustrsun inşallah .bnmde ikinci gebelik sezeryan olcak 38haftalik olduk ağrınız fln varmı kilosu nasıl bebisin

Youngmotherr Merhaba sizde qaliba 37haftada sezeryan olucaksiniz.acaba o haftada bebek tam gelişimini tamamlıyorum doktorunuz bilgi verdimi bende o haftada sezeryan planlıyorum Allah’ın izniyle.sizin 37haftada istemenizin sebebi nedir acaba?

Sevvallll12 aynıyız bende öyleyim sıcaklar bitirdi beni.bide acaba sizde de su gibi akıntı oluyormu haftami, aynı diye sordum

24+0 oldum 4 kilo aldım sadece çok az geliyor bana sizce?

37+5 günlük olduk bizde doğum şekli sezeryan istiyorum ama halen tam günü belli değil normal de olabilir bu süreçte hayirlisi olsun artık

acemianneex
      Evet ne ara geldik anlamadım daha dün gibi öğrendiğim zaman ☺️