Mervish Merhaba arkadaslar 59 kilo ile hamile kaldim 10 haftaligim 60.5 60.8 gibiyim suan sizde durum nedir
Gzddlk Mervish Merhaba canım bende 14 haftalığım 53 ile hamile kaldım şuan 55im ilk hamileliğimde 19 kilo almıştım yavaştan dikkat etsek iyi olur aslında sonra önüne geçemiyorsun mide genişliyor ama şuda var ben normalde de 52 53 gidip gelirim yıllardır canım ne isterse de yerim ama hamilelik de ne yesem bana kilo yapıyor :)
Pamugumgeliyor Mervish hala belli etmiyorum doktor bile dio bakinca hic kilo almamis gibisin dio ama 56 ile hamile kaldim 17 kilo aldim , suan 32+4 uz.. esim bana topaç gibi oldun evde yuvarlanip duruon dio ama dogumdan sonra hemen vermeliyim bu kiloyu🥴🥴
bsrdmlpnr yaren123 ya çok tatlısın 😂😂😂 güldürdün beni eminim çok güzel olmuşsundur siz sağlıklı olunda ♥️😍😘
031965 59 la hamile kaldım 58 im 19+3, ilk zamanlar kilo verdim 56-57 oldum şimdi yavaştan alıyorum :)
Hanife_ AlininAysesii şeker olsa kilo vermek gerekmez mi bn insülin kullanıyorum diyette var mecbur kilo almadım şimdilik
Miray06 35 haftalık gebeyim.76 kilo ile gebe kaldım 64 kiloya düştüm şimdi 68,5 kiloyum almak yerine kilo verdim ben 😊
Puhukuzusu Mervish hamile kalmadan önce 63 idim, kaldığım ilk haftalar 61’e indim (bulantılardan) Şimdi 29+4’üm 66 kiloyum. Toplam 10-11 kilo ile bu işi bitireceğim gibi geliyor 👌👍🤰🤱👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻
Bihilal Mervish yarın 37 haftalık olucam 70 le hamile kaldım 74 buçuk kiloyum ama tabi 65 e düşmüştüm kusmaktan yani toplamda 9 buçuk kilo aldım doğuma kadar 12 felan olur gibime geliyo
Elfbtr Valla ben hızlı gidiyorum galiba 65 le hamile kaldım şuan 70 im.ama mide bulantısı hiç yaşamadım diyebilirim.ondan mı bu kadar aldım acaba? İştahımda artış yok çünkü. 17 haftalığım.
Aysktr Mervish 19 haftalığım 5 kilo aldım 47 ile hamile kalmıştım düzenli olarak her kontrolde 1 kilo aldığımı görüyoruz 🤭