Arkadaşlar sali günü doktor kontrolüm vardı Gittim ultrasonda bebek baş aşağı doğum pozisyonu almış yüzünü göremedik doktor dediki bebek baya güçlü ittiriyor hissetmedim mi hiç dedi yok dedim ilk gebeligim olduğu için neyin ne olduğunu anlamadım cidden. Sonra Nst çektir gel dedi çektirdim gittim ohooo baya sancin var alttan muayene etmem gerek dedi etti ilk canım acımadı baya bi ittirince parmağını o zaman canım acıdı ama sesim çıkmadı 1 cm acilman var dua et 2 cm değil seni şuan doğuma alırdım dedi a her an gece gündüz doğum katına gelebilirsin çantanı hazrla zamanı yok dedi sonra eve geldim özel bölgem içi resmen zonkluyor muayene ettiği için 1 gün sonra da hafif böyle değişik akıntı gelmeye başladı dizim ağrıyor birazcık sırtım ağrıyor bazen karnımın alt kısmı ağrıyor ama regl ağrısı gibi Bile değil normal yani sabah yani şimdi kalktım wc gittim afdersinjz sümüksü akıntı gelmiş peçeteye sildim bu kez katı bi şekilde peçeteye geldi sizce dogumum başlıyor mu nasıl anlicam ne yapmam gerekiyor ilk tecrübesizm yardımcı olursanız sevinirim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻