Gerçekten hala rüyada gibiyim doğum hikayemi anlatma sırası bana geldi ..
4 Temmuz sabahı saat 7 civarı uyandım aslında çok ağrım yoktu regl ağrısı vardı ama son 1-2 haftadır sürekli vardı zaten o yüzden çok umursamadım ve geri yattım. Yatar yatmaz yine kasıklarıma agri girdi ama farklı bir ağrıydı sancı olduğunu hissediyordum ve her 10 dakikada bir ilk belime sonra kasıklarıma vuran ağrıyla kalktim Doğum sancısı olduğunu anlamıştım çünkü düzenli giriyordu. Kalktim sancılarım sıklaşmadan sıcak bir duş aldım giyindim ve hastaneye gittik. Saat 11 de hastaneye geldik ve sancılarım git gide sıklaşıyor ve daha ağrılı giriyordu. Doğum odasına aldılar ve 3 cm açıklığım olduğunu söyledi ebe. Saat 2 de tekrar bakıldı 5 cm olmuş en son yine 4 te bakıldı 6 cm dediler sancılara dayanamadigim icin epidural istedim daha sonra doktorum kontrole geldi saat 6 da açıklığım 10 cm olmuştu ve Doğumum başlamıştı. Her sancım geldiğinde ikindim 3 er kez 10 ar saniye doktorum hadi saçları göründü dedi ve daha sert ikinmaya başladım iste o ikinmayla da bebeğimi kucağıma verdiler size o anı o duyguları asla ama asla anlatamam ağrılarım yok oldu adeta sadece bebeğime odaklandım o bana bakıyordu ben ona ve suan yanimda yatiyor minik prensesim. 3754 gram ve 50,5 cm.
¾ dikişim var suan agrilarim devam ediyor ama inanın her seye bedel Rabbim butun bekleyenleri bir avazda kurtarsın inşallah asla ama asla normal doğumdan korkmayın benden size tavsiye 💞