Sibelinbebisi Deletedmom15257 hersey insan icin olur tabi neden olmasin. Sonucu iyi olmus. Allah hayirli uzun ömür versin
Deletedmom15257 Emira sen kendi ı kasmissin oyle olmuş yanlış bilgi vermeyin kimseye lütfen burda bunun tartismasi çok oldu kimisi bakarak tedavi oluyor kimisi hiç olmadan..
Emira Deletedmom15257 asla amacim kimseyi huzursuz etmek korkutmak degil yalnis anlasilmaya sebebiyet verdiysem ozur dilerim
Deletedmom15257 Emira ben değil cnn ve sadece sana değil bu tepki sende k.bakma bunu söyleyen herkese geven biriyle tartıştık bu konu yüznden
Deletedmom15257 Demetibrahim 2 gün öncede aynı şey o yazınız ve biz size gidin dedik neden bu kadr rahatsiniz ki ?
Demetibrahim Deletedmom15257 gittim bugün bişey çıkmadı nst ye girdim detaylıya girdim midemi üşütmüşüm😒
Deletedmom15257 YagizAsyaMom sadece ben cok taktim milletin umrunda değil ama bilmiyolar ko evlat ne acı kuves yolu beklemek nr acı 😊
Deletedmom15257 Demetibrahim iyi bakalım cokk cokk sevindim nihayet ihmal edilecek birşey değil çünkü
edaozdxx mceren canım hala yatıyorum hastanede bugün biraz biraz suyum geldi. Kanama başladı şimdi ne olacak bilmiyoruz.
mceren @edaozdxx Allah yardımcın olsun dualarım seninle kaç gündür İnan rüyamda seni görüyorum. Benimde rahim ağzı kısalığı bir hafta önce 28 ölçüldü bende evde yatıyorum. İnşallah sende bebişte çok iyi olacaksınız.
edaozdxx mceren amin inşallah canım benim allah razı olsun. Güzel yüreğini severim. Allah’ım hepimizin yavrularını korusun.
fadimeahmet123 edaozdxx benimde 28 haftalık 3 cm açılma var . progestan kullanıyorum 100 mg günde 3 kez. erken doğum riskim var.
Oyakubra Benim çok yakın arkadaşım 3 cm acıklıkla doğum yaptı bugün 26 haftalık rabbim yardımcınız olsun hepinizin inşalh