Sarah edaozdxx serklaj yapmadilar mi ?acilmanin oldugunu daha once fark etmediler mi? Hemen yat bacaklarimi yuzsek biryere koy insallah bebegin dayanir bende 24. Haftadayim sakin stres yapma Allah yardimcin olsun
edaozdxx Deletedmom15257 evet şu an tam 24 haftalık olduk. 2 gün önce eve çıkmıştım. Pembe lekelenme şeklinde kanama olmaya başladı yeniden hastaneye geldim. Doktorum senin çıkışına kim izin verdi sana yatacak dedim ben diye kızdı. Baktı ultrason ile rahim açıklığı 3 cm yazdı. Bebek de bugün bakıldığında baş aşağı dönmüş. Kesinlikle yataktan kalkmıyosun dediler progestan ve iğne uygulanıyor. Hayırlısı olsun diyorum 🥺 sen kaçıncı haftada doğum yaptın canım?
Efuli53 edaozdxx ayyyyyy benmkı 22haftalık ben kendımı doguma coook uzak görüyorum 🙄🙄 bu kadar erken olabılır mı ya
Nalkan Cnm benimde bir arkadaşımda senin anlattığın durumdaydı rahmine dikiş atıldı 32.haftaya kadar geldi doktorun ne dedi bilmiyorum ama😔
edaozdxx Nalkan rahme dikiş atılabilmesi için plesantanın yukarı çıkması gerekiyor biraz. Rahim duvarı arkasından rahim ağzına kadar uzanıyor 🥺
YagizAsyaMom edaozdxx serklaj için plesantasının biraz yukarıda olması gerekiyor diye biliyorum birde bu haftalarda yapılmıyor bolca dinlenmen lazım Allah yardımcın olsun bu konuda sana en iyi fikri @Deletedmom15257 arkadaşım verir o tamda o haftada doğum yaptı en azından nasıl tedbir alabilirsin sana söyleyebilir
Deletedmom15257 edaozdxx cnn çıkma hastaneden lavaboya bile cokkk gitme çok kalma ayakta hiccc durma ıkınma .. Benim profilime gir bir çok post açmışım ordan bilgi alırsın ama benim 24 başta lekem geldi durdu sonra eve taburcu olduğum gün suyum geldi 25+3 kadar hastanede gozetim altındaydın sonra doğum yaptım
edaozdxx Sarah 2 gün öncesinde de hastaneye yattım fakat açılmam yoktu. Yeniden geldiğimde dün akşam bakıldığında söylenildi. Bugün de az önce ultrasonda bebeğin başı aşağıda olduğunu söylediler. Serklaj için henüz birşey söylenmedi. Plesanta rahim ağzına uzanıyor çünkü.
edaozdxx Nalkan yatıyorum hastanede tüm hemşire ve ebelerle arkadaş olduk resmen :) Stres yapmıyorum da az daha sabretse diye dua ediyorum.
yaren123 edaozdxx canım 24 hafta biraz riskli yani bebek küçük yat ve asla kalkma açıklık olup haftalarca büyüyen bebek gördüm ben erken Doğum riski elbet var ama haftasını büyütmeye odaklan ne kadar tutabilirsen o kadar iyi asla kalkma açıklık var diye hemen doğuracaksın değil bebeği tutabildigin kadar tutmaya haftasını büyütmeye çalış bu arada yenidoğan hemşiresiyim kendine sıkıntı stres yapmamaya çalış
edaozdxx yaren123 öyle yapıyoruz hastanede yatıyorum şu anda zaten. WC ihtiyacı dışında da kalkmıyorum. 🥺
Tgcee yaren123 ben bişey sorcam canım bu erken dogum riski ultrasyonda bellı olur degılmı acılma falan ben 3hafta once gıttgımde bas asagdaydı ama bı sıkıntı yok hersey yolunda dedı ılgısız bı doktrda degıl yanı umursamcak kafama takldı😢
edaozdxx Aymehah kanama, kasılma ve ağrı şikayeti ile gittim canım. Zaten sorunlu bi gebelik yaşıyorum. 11 haftada ikizken bebeklerim birinde düşük yaşamıştım. Sürekli kontrol altındayız
yaren123 Tgcee açılma usg de belli olmaz alttan muayene lazım usg de suyunu felan kontrol edebilirler
Emira Tgcee kizlar kim ne derse desin alttan muayene olmayin esimle keyfi olarak sali gunu gitttim hastaneye ultrasyondan bebegin basi asagi donuk alttan muayene edicem dedi o muayeneden sonra basima gelmeyen agri kalmadi😢