Kubrademirli Mmmerve123 bir kere çok bekledim diğerlerinde yarım saat falan bekledim bende maalesef bekliyoruz her defasında 🤦♀️
deryabade Muhabbet hanıma gidiyorum, memnunum. Ultrasonda herşeyini sen sormadan gösteriyor anlatıyor. 3boyutlu resmini veriyor. Oldu bittiye getirmiyor. Maksimum yarım saat beklemişimdir kapısında. Erken saatlerde gidiyorum hep.
Mervisck Mmmerve123 evet en eski doktorların dan çok tatlı ve ilgili tavsiye ederim. Ayrıca 28.haftada. İtibaren renkli ultrason da gösteriyor diğerleri yapmiyor diye biliyorum. Ben memnundum kuzenimin eşi de memnun. Sıra da olmuyor. Tavsiye sadece siz bilirsiniz tabiki :)
Eliff1234 Tercih meselesi ama ben mürüvvet hanımdan hiç memnun kalmamıştım şuna hastane yenilendi ama benim açımdan bakacak olursak tamamen paraya endeksli bir hastane olduğunu düşünüyorum ilk gebeliğimde kötü tecrübeler eşindim mürüvvet hanım ilgisizdi bilemiyorum şans işi birazda sanırım
baybarsmom Muhabbet hanıma gidiyorum sormadan söylüyor zaten oldu bittiye getirmiyor hiç en fazla 20 dk falan beklemisimdir oğlen gidiyorum.
Tugce3561 Necla Ülker’i tavsiye edebilirim çok ilgili bi doktor ilk aylarımda ona gidiyordum sonrasında muayene ücretlerinin sürekli artmasından dolayı değiştirdim hastanemi ama 35 haftalık oldum tekrar ona geçmeyi düşünüyorum doğumu onda yapmayı planlıyorum
Cicegiburnundabirana Bu hastanede normal doğum ücretleri ne kadar şuan son 1 ay içinde doğum yapanlar yardımcı olabilir mi ?
Ebruozcann Benim 2. Gebeliğim ve yine tercihim kesinlikle Fatma Ersan hem muayeneler çok iyi geçiyor Hemde Herşeyi ben sormadan tek tek anlatıyor ve beni oldukça rahatlatıyor Herkes seymin hanımdan memnun kalmış ama ben nefret ediyorum . Sancım tuttuğunda gece nöbette o vardı ve sedyede beni öyle bir muayene etti ki bayılttı . Sonra hiç bişey olmamış gibi yarı baygın olan bana kalk bişey yok dedi çıktı gitti. Allah bildiği gibi yapsın. Kesinlikle görmeye bile tahammülüm yok. Çocuğumun suyunun az olduğunu söyledi bilmem ne falan dedi ertesi gün Fatma hocaya gittiğimde ne saçmalamış demişti. 😓
gzdeylcn Mmmerve123 muhabbet hanımdan çok memnunum 35 haftalığım aşırı ilgili ve aşırı tatlı bir doktor en son sorduğumda normal doğum 10 bindi sezeryan 15-16 ydı muayene ücreti 650 tl
Brn_cnn Mmmerve123 kadın doğum olarak bilmiyorum ama doğum sonrası çocuk doktoru olarak orda Mahmut hoca var bebeğinizi kesinlikle ona götürün çok iyi bilgili bir doktor ilgili baya ben orda doğum yapmicam ama bebeğimi kontrole ona goturucem yine
zynpkrhsn1 Tbky Doktordan doktora degisiyor genelde normal 10 bin civari sezeryan 16 bin civari 1-2 bin lira oynuyor