Defne-ece28 Miracleee bilmiyorum ama şu an ağlıyorum çok kötüyüm daha önce 11. Gün yaptırdım 4 gibi çıkmıştı gece bir kere daha yaptircam yoksa sabaha kadar ağlarım sanırım:(
Miracleee Defne-ece28 bende geçen ay çok ağladım canım ağlamaktan hastanelik oldum. Anlıyorum seni 😔 Rabbım en doğru zamanda nasip etsin inşallah
Ayselina6 Miracleee Canım gözün aydın tebrik ederim anneliğini☺️ Rabbim hayırlı evlat eylesin yavrunu inşallah sağlıkla almayı nasip eylesin İnşallah Rabbim☺️🌺🌺
Zeyneppp__ Miracleee canım benim bu testler çok doğruluk payı olan testler değil PREDİCTOR al kesin ve %100 sonuç veriyor🙏🏻umarım kalbinden geçen olur inşallah❤️
Minik1Civciv Miracleee bende tam tersi yapmıştım normal test aynı böyle erken gebelik de biraz daha açık silik rengi. 19 ile öğrendim. Şu an 24 haftalığız 🥰 darısı başına inşallah 🤲🏼🫶🏼
YigitPoyrazMomm Miracleee ayy çok sevindim canım biliyordum gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına al😍😍
Htc6138 Miracleee ayyyyyy yorumları sabırla okudum o kadar heyecanlandım ki anlatamam çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çiçeğim 🥰
Miracleee Kızlar sonucum çıkmış gece gece yazıyorum ama 62 beta 😍ay çok mutluyum. Insallah sağlıkla ilerler