nuranumut Arkadaşlar 37 +yine çok haraket ediyor bu gece ve haraket ettikçe tekme attıkça vajinama baskı oluyor aceba normal midir , sanki vajinada oynuyor bişey zaten 33 haftada doktor kanalda olduğunu söyledi napmam gerekiyor uyuyamıyorum .
Eminedmghcgllr nuranumut hazırlık yapiyoe annesi yakindir gelmesi.benimde 37haftalikken berbattim heleki geceleri daha cok baski yapiyor.hergece bu sabah dogurcam diye diye 38+4de bir sabah doguma gittim🤣🤣yani yavaşça kendini hazrla canim.insallah doğumun su gibi akar kolaylikla olur.biz bebisimle 15haffalik olduk bilr masallah
Fatmabltc Eminedmghcgllr ay maşallah benimde vajina kemiklerim çok ağrıyor ayağa kalkarken çok zorlanıyorum inşallah benimde sancım gelir
Eminedmghcgllr Fatmabltc surekli sümmes sebile yesserahu okuu sancilarn başladıginda.seni rahatlatir.hurma ye surekli ben ekstradan baska bisey yapmadim.ben hep normal dogum istemistim Allah nasip etti.ama sancilarm basladiginda coo korkmustum.hastanede yatmak istemedim aglamaktan helak olddumm.hastane aglama seslerimle inliyordu ben dogurmucam dogurmak istemiyormm diye.kocamin beni zorla dogumhaneye sokup beni orda birakip esyalari almaya gittigini unutmuyorm hic🤣🤣
runkli0606 33 haftadayım dün kontrol vardı doktor aşağıda çok fazla baskı hissedersen acile gel dedi bana🤔