Bayanminyon07 İdrarda protein cikanlar nasıl bir yol izledi kızlar doktor mi istiyor tahlil yapılmasini siz mi söylediniz ben 23 haftalık hamileyim hamileligimn ilk başlarında ufak miktarda vardı sonra bidaha hiç baktırmadim tansiyonlarim iyi çok şükür ama çok korkuyorum dünde bı grupta paylaşıma denk geldim okudum etkilendim stres de yapmak istemiyorum bir yandan yarın randevum var doktoruma soyliycem önceden bir tebbiri varmı bunun önlenebilir mi erken doğum olmamasi için.. bide Merak ettiğim şey doktor bu tahlili istedgnde 24 saatlik idrar toplama oluyomus bir gün boyunca o nasıl oluyor bilgim olmadığı için soruyorum kızlar bilen varsa Anlatabilir mi Rabbim hepimizi bebeklermize sağ salim zamanında kavuştursun inşallah 🙏🙏❤️
Ysn Bayanminyon07 sabah erken saatte ilk idrarınızı dışarı yapiyosunuz daha sonra ki idrarinizi bi kapta biriktiriyosunuz ertesi gün aynı saate kadar bitince 1 saat içinde laboratuvara vermeniz lazım
Bayanminyon07 Ysn mesela ilk idrara sabah 9 gibi çıktım onu dsari ypiyorum gün içinde yapicaklarimi kaba topluyorum hepsini ertesi gün sabah 9 a kadar sabah yapicagim idrari da mı oraya topliycam canım en son ki olanı..