Esraaa164 Betulnnmz aaa benimde izne çıkıyor korkuyorum doğururum o yokken şimdi birde bunun stresi başladı 😩😩
Sezenn_ Serpil_yayla Bende 31 haftalık bu gece itibari ile 🙏🏻🌸 bugün kontrolüm var çok merak ediyorum oğlumu nasıl durumu diye uyku tutmadı
serpilsu Serpil_yayla Bizimde 28+1 ctsi doktora gideceğiz. Bakalım ne kadar olmuş. Yüzünü hiç göremedik neredeyse belki gösterir
g-gamzee Serpil_yayla 34+1 olduk bizde kızımla 🥰 havalar perişan ediyo sürekli ter içinde kalıyorum, nefes nefese yürüyüşler, can acıtıcı tekmeler hareketler 😂 son zamanlar zor ama kavuşmaya az kaldı diye teselli ediyorum kendimi 😊
1prensesannesi_ Serpil_yayla bu aralar alması lazım 8 aylık olduğu için aldığı kiloyla dogucak bebeğim o yuzden sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum 🥰
Goksu2023 yenibirannis maşallah oğlana 🧿🧿❤️ bizim yarına artık öğrenince hemen yazacağım benim kız tahmini 900 gram falandır görcez yarın 🥰
Goksu2023 yenibirannis benim kız 912 gram 32 cm doktor iyi dedi sağlıklı dedi tahmin ettiğim gibi çıktı zaten 😇
nurr0101 Serpil_yayla Bugün tam 36 haftalık olduk. Sezeryan mi normal mi karar vermem gerekiyor ama çok arada kaldım 🤦♀️ 34 haftalikken kontrole gittiğimde kilosunun 2 hafta önden bacak boyunun 3 hafta önden gittiğini söylemişti doktorumuz. Şimdi durumumuz nedir bilmiyorum yarın kontrolumuz var 🤲😍
yenibirannis Goksu2023 önmli olan saglığı zaten kuzum kg emdikcede alır maşallah son aylar hızlanıyomus zaten saglklı olsunlar da vakitlerinde gelsinler de🙏❤