PamushVeAnnesi Arkadaşlar dördüncü sezaryenim olucak şuan 20+3 haftaligim. Kadın doğum doktorum yüksek riskli gebelik bölümünden randevu almamin gerekli oldugunu söyledi. Erkek doktor istemiyorum. Varmı bildiginiz profesör bayan doktor
Hatice_kubra PamushVeAnnesi Selçuklu tıp Aybike pekin benim beşizlerimi doğurttu sezeryanla. Bana diğer Doktorlardan farklı geldi ve bilgili bebeğe ve karşısındakine karşı da ilgili.
babyme_ay PamushVeAnnesi canım Başkent hastanesi Emel hanım yüksek riskli gebelere bakıyor. Ona gidebilirsin
Esraytap PamushVeAnnesi medicana hastanesinde Sibel Özler var. Ben 36 haftalıkken acil olarak gittim. Hemen sezaryen oldum. Çok memnun kaldım
Hatice_kubra Hatice_kubra özel muayene randevusu alabiliyorsun . Normal ücretsiz randevu için sabah saatlerinde boşluk oluyorsa ücretsiz de muayene olabilirsiniz.
PamushVeAnnesi babyme_ay hmm. Önerin için teşekkürler canım. Selçuk tıp tan randevu aldım bakalım . Profesörmus doktor.
Falancahanim PamushVeAnnesi Merhaba, acaba Selçuklu tıpta kimi seçtiniz doktor olarak? Setenay hoca mı ? Benim de ona randevum var ilk kez gideceğim umarım iyidir..
PamushVeAnnesi Falancahanim Ayşegül kebapçılar a gidicem canım ayın 24 ünde. Eğer dördüncü sezeryani kabul etmezse setenay a gidicem iyi diyolar
PamushVeAnnesi Falancahanim setenay a gidip döndüğünde bana bilgi verir misin canım ya. İyimi ? Nasıl bi doktor?
Falancahanim PamushVeAnnesi Tabi yazarım .. bende ilk kez ona gideceğim orda devam etmeyi düşünüyorum iyiyse
Falancahanim PamushVeAnnesi Merhaba🪷setenay hocaya gittim bugün ilgisi güzel bilgili de sert bi yapısı var gibi. Uzunca baktı cinsiyet için de tahminde bulunmadı. Haftaya gel dörtlü test yapalım dedi sormadı bana istiyor musun diye ikiliyi neden yaptırmadın dedi.. böyle yani ilgili biri
PamushVeAnnesi Falancahanim en güzeli kuzum. Üniversite hastanesinin öğretim üyeleri en iyi doktorlardir her zaman
Falancahanim PamushVeAnnesi Evet bende beğeniyorum bilgili olmaları vs. Ama normali hiç iyi değil kim denk gelirse o bakıyor.. bir de siz kaç haftalıksınız setenay hoca şeker yüklemesi ve detaylı usgyi zorunlu kılıyormuş
PamushVeAnnesi Falancahanim Detayliyi yaptırdım canım 22. Haftamdayim ama şeker yüklemesi yaptırmam. Üç cocugumda yaptırdım aklım başıma yeni geldi
Falancahanim PamushVeAnnesi Bende zararını biliyorum ama aynı zamanda endişeleniyorum çok önemli bi mevzu. Arkadaşım ona takipliydi 8. Ayında sana bakmam ben şeker yüklemesi yaptırmayacaksan demiş arkadaşım çok kararlıydı son ay bıraktı onu
PamushVeAnnesi Falancahanim ayy tüh ya niye bu kadar zorlamış hayret bişey. Detaylı ultrason çok önemli ona bişey diyemem ama şeker yüklemesi cidden çok zararlı ve gereksiz ,eğer ailede şeker hastalığı öyküsü yok ise. Varya yatkinlik hadi bi nebze ama