Bsrslr Rwerdst aslında bunu sormazdim ama benim biraz sıkıntılı geçiyor hamileligim düşük tehlikem vardı progestan kullandım şimdi ağrılarım arttı dudaklarım da morarma oldu ondan sormak istedim
Rwerdst Bsrslr oral mı alıyorsunuz progestanı fitil mi? Benimde riskli gebelik ti. 4. Haftadan 20. haftaya kadar kullandım ☺️ Kan değerlerinize bakıldı mı? Düzenli yemek tüketebiliyor musunuz? İlk defa sizden morarma duydum.
Bsrslr uzunlardananne anladım bende korkuyorum ondan sordum 3 aylık olana kadar da progestan kullandım simdi dudaklarım da morluk da olunca korktum
uzunlardananne Bsrslr bir ay progestan kullandım benimde dudaklarim morariyordu ama yinede en iyisini doktorunuz bilir ya da bir randevuluk baska bir doktorada görünün derim ben öyle yaptim
Bsrslr Aslan10 içiyorum aslında şişkinliği alıyor rahatlatıyor ama ben progestan kullandım 3 ay boyunc şimdi de bugün magnezyum ictim dudaklarım morardı ondan korkuyorum
Bsrslr filialunae bende daha önce progestan kullandım rahim arkası kanama simdi de sikayetlerimi söyledim bun yazdı ama dudaklarım morardı ondan korkuyorum
Bsrslr Zeynepkaraaa peki dudaklarınız da morarma falan var mi kan hapı da kullanıyor ben daha önce 3 ay da progestan kullandım
Bsrslr nerminnn_ ben hem kan hapı kullanıyorum hem de magnezyum dudaklarımda morarma oldu onu sormak istedim biraz korkuyorum da ben
Caizint Bsrslr olur mu magnezyum hamilelik döneminde kullanılır. Doktor demiş, doktora inanmıyorsun da …..
Bsrslr Caizint yok inanmıyor değilim doktorum çok iyi ben çok korkuyorum sizin de basiniza geldi mi onu öğrenmek istedim
Esracigdem Bsrslr aralarında belli bir süre olmasıngerek kan hapını aç karna alın. 2 saat sonra kahvaltıda magnezyum hapını alın ikisini aynı anda almayın
Rwerdst Bsrslr magnezyumu yatmadan al canım. Kan hapını da gündüz al. Bir de bu şekilde dene aynı tepkiyi alırsan devam etmeden acile git
filialunae Bsrslr canım dudaklarda morarma yaşamadım her içtiğimde olacak mı diye bir kaç kez takip edip hastaneyi arayıp doktorun sekreterine ulaş istersen söylersin alerji gibi bir şey yaratır mı bilmiyorum
ikotrtn Bsrslr ben 13. Haftada başladım solgarın magnezyumunu Bsrslr kullanmaya dahala da kullanıyorum Dr doğuma kadar kullanacaksın dedi çok şükür hiç bir sorun yaşamadım
Esracigdem Bsrslr magosit kullanıyorum ben de bir ayı askın süredir kramp kasılma tarzı şikayeti olan tüm gebeler kullanıyor siz nerden okudunuz düşüne sebep oluyor diye. Tam tersi benim dşük riski kasılmalarımın geçmesinde de yardımcı oldu
Bsrslr Esracigdem evet evet aynen öyle yapıyorum şimdi uyanır uyanmaz kan hapını ictim gece de magnezyum ictim
Zeynep_Sedat Bsrslr 9.haftadan bu yana kullanıyorum. Bir sıkıntı olacak olsa erken den vermezdi doktor diye düşünüyorum. Bundan önce bir düştüğüm oldu çünkü
Bsrslr Zeynep_Sedat sizde benim gibisiniz yani anladım kullanayım o zaman korktuğum için buraya yazmıştım tesekkur ederim