Msl2023 Kızlar merhaba doktorum diyetisyene yönlendirdi 17 kilo aldım 26. Haftadayım ama hiç bildiğim bi konu değil var mı aranızda yaşayan diyet mi yapacağım yoksa devam eder mi bu şeker hastalığı 🤢
dilekci790_ Msl2023 merhaba benimde 50mg 153 çıktı. Dahiliye ye gittim oradan diyetisyene şimdi diyet yapıyorum ve şeker takibi yapıyorum sizinde yüksek çıkmamış. Birde dahiliye doktoru 100 mg yapalım dedi istemedim 6 kere ölmüş yap dedi diyetisyen gerek yok günde 2 kez ölçüm yeterli dedi.
Gulsahcetnnn Msl2023 50 grm glukoz icin bence yükswk bir değer.. ben 75 gram ictim 3 kez kan alındı en sonuncu 2.saatimde 94 cıktı .. 50 gram icin sınır 140 dır
AysegullM Msl2023 kilo alımıyla da alakası olmayabiliyor bazen ben çok kilo almamıştım ama bende de çıktı. Diyetisyen ve endokrine yönlendiriyorlar. Ölçüm cihazı aldırdılar. Diyetisyen bebeğin haftasına göre diyet yazıyor her ana öğünde açlık ve tokluk şekerimi ölçüyorum
Boncuk2 dilekci790_ benimde 180 çıktı 100 gram test için tekrar çağırdı doktorum yaptırmak istemiyorum doktorum hiçbir öneride de bulunmadı bana işte diyet bi deneyelim gibi hiç yönlendirmedi
dilekci790_ Boncuk2 dahiliye doktoru 180 200 arası yüksek dedi. 153 e gebelik şekeri adayı olursunuz dedi
EmineTarik Yüksek çıkmış diyetle devam etmeniz gerekecek ben hem endokrin ile hemde diyabetle görüştüm 140 altında tutmak gerekiyor
Msl2023  ben gittim kızlar özelde bi doktora gittim bunu uyguluyorum 2 gün oldu bu sayede haftada 300 gram alacakmışım 3.5 4 kilo daha alacaksın harfiyen uygularsan dedi