Herkese merhabaaa pazar gündüz 37+5 te nişan gelmişti tabi korkmuştum hastaneye gidip açılmama baktılar açılmam yoktu nstde ağrılarım çıktı sonra eve gitmek istedim eve gittim salmıyorlardı normalde sonra pazartesi gecesi saat 3 gibi ağrılarım çoğaldı 5 dkda bir ağrı giriyordu eşimle birlikte gittik hastaneye normal yine ağrılarımdır diye düşündüm sonra açılmamın 2 cm olduğunu düzenli ağrılar olduğunu söyledi hemşirem ve doktorumu aradı ama o ağrı çok kötüymüş sonra doktorumdan haber yarım saate alalım sezeryana dedi böyle demesenin sebebi sezeryan tarihim 10 temmuzdu bende dedim panikle sabaha kadar beklesek normal olur belki dedim Ebede bu çektiğin sancı hiç dedi sonra ağlamaya başladım eşimde panik yaptı dedim hastane çantası hastane dosyalarımı al dedim o gitti ben hazırlanmaya başladım ameliyathane önlükleri falan giydim sonda taktılar o an ağrı girdiği için sonda ağrısını hissetmedim desem sonra ameliyathaneye indirildim ve korkulcak gibi değil hiç bir şey hissetmiyorsunuz inanın iyi lise sezeryan olmuşum şuan ağrılarım var yok değil ama kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum bebeğin ihtiyaçlarını vs 2 gününde başladım birazcık buraya yazarken bile ağrım var şuan ama inanın bana normal adet ağrısı gibi düşünün biraz uzun oldu Rabbim herkese kolaylık versin doğumda