Btl0752 24 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu oldum çok ağrı çekiyorum daha önce yaşayan var mı ne kullandınız
Zulalg Btl0752 çok bol su çok bol 🥹 doktor şase yazabiliyor munorol, üromisin gibi umarım antibiyotiklik değildir🙏🏻
Esoo06 Btl0752 benimde yeni oldu ilk anlamadim kasilmam var sandım çok sanciliydi Dr monurol verdi 3 4 gün oldu daha iyiyim çok şükür. Dut kuru deneyebilirsin. Bide iç çamaşırını sık değiştir nioli yag damlat
Eeesraaa Çok hafif enfeksiyonum vardı doktorum sadece bir adet sulandırıcı verdi yatarken iç dedi sabaha atarsın dedi öyle geçti
mervesrhn16 Ben iki hamileliğimde de oldum . Bol su için. Yaban mersını tüketin. Karamurverli c vitamini efersan şeklinde alin . Antibiyotik kullanmadan kurtulabilirsiniz
Btl0752 Günden en az 3 lt su içiyorum ama ona rağmen oldum yani cok zorlanıyorum devamlı lavaboya gitmek istiyorum gibi oluyor
Kubdoyil-1 Kesinlikle dut kürü yapın derim. Çok faydasını gördüm. Hiç bir fitil ilaç işe yaramadı o kesti hemen. 2-3 yemek kaşığı kurudutu 1bardak suda kaynatın için, ben sıcak içiyordum. Fazla şekerli sevmediğimden limon sıkıyordum bir de. Deneyin derim
Meyrak Kubdoyil-1 günde kaç kez içtiniz acaba bendede enfeksiyon var fakat tedirgin oldum dut kürü içmeye 🥲
Bilge_11 Nioli yağını benim Dr.um neden bana önermedi acaba birde trendyoldaki yorumlarını biraz yakıyor diye okudum