GizeemArslaann Ben çareyi karpuzda buldum arkadaşlar. Öylesine karpuz yemiştim çok iyi geldi. Ertesi gün tekrar yedim yine çok iyi geldi.
Zehross03 naneliseker_ faydalı ama dozunu yanlış koymayın 🤣🤣 kaşiğin ters tarafıyla azcık olan yerle koyucaksınız ben bi ölçeği büyük yeri sandım tuvaletten çıkamadım karın ağrısından 🤣🤣🤣
Zehross03 naneliseker_ bende inanmıyodum valla ama mucize resmen hatta 6 aydır onla beraberiz 2 gün gitmezsem 3. Gün içiyorum hallediyorum öbür türlü doktor ıkınman daha zararlı ıkınma dedi nırmal ıkınmak tabi zararlı değildir ama mantıken aşırı ıkınmayı düşünsene sonuçta ordançııkabilen bişey var içinde illa bi zararı olabilir risk
defnezumram naneliseker_ ıkınmamalısın kesinlikle kefir içebilirsiniz her sabah kahvaltıda yarım saat bi saat sonra kendiliğinden tuvalete çıkartıyor ben ıkınma isteği gelince bırakıyorm nasılsa vücut onu bi şekilde atacak kalmayacak içinde
pandasever naneliseker_ bol su. Sabah aç karnina yatmadan kuru kayısı ve incir. Ve birde yiyeniliyrosanız acı ekleyin yemeklerinize biraz olsun çalıştırıyor bağırsakları
Zehross03 naneliseker_ evet yok zaten magnezyum kendisi böyle bi yanetkisi olduğu için kabızlık tedavisindede kullanılıyor
Yigit_Yagiz_Moms Gebelikte annenin kabız olmamaı çok çok önemli hanımlar. Bebekte otizm riskini arttırıyor çok dikkat edin kabızlığa basit bişey değil aslında