Benvebebegim Kızlar Medipol megaya gidiyorum. Hocaya sordum dikiş atıyorlarmış. Eski devlet hastaneleri bile lazer yapıyorken, dikiş hiç istemiyordum. Hem lazerde dikiş gibi acı olmuyormuş. Sizin nasıl oldu ? Gerçekten aralarında nasıl fark var
beyzacmvrc Benvebebegim lazer oldum dikis ağrısından ziyade gaz sancısı çektim ben felaket biseydi Dikiş ağrısı da oluyor 1 ay oldu hala da oluyo ara ara yani ama zor değil Gaz sancısı öldürdü beni taburcu olduktan sonra hastanelik oldum
imren_melinarya Benvebebegim ilkinde dikis olmustum izi cok kalmisti ikincide lazer oldum o daha guzel dumduz hic belli olmuyor izi ve alt ust karin diye bisey olmadi bende ikisindede agri yasamadim rahatti sadece iz acisindan ve rahatlik lazer bana gore
Benvebebegim beyzacmvrc gaz sancısında gaz geliyor ama yapamıyor musunuz nasıl oluyor yani ? Burda okuyordum gaz sancısını ama hiç anlamıyordum. Normal dikişli de gazı yapmak daha mı kolay olur acaba
__mom1 Benvebebegim evet cilt tam karşı karşıya geliyor ve ip izi olmuyor. Muhtemelen doktor sormak istediğin soruyu anlamadığı için dikiş demiştir. Artık eski usül yapan yer kalmadı çünkü.
BusraMece __mom1 ne yazık ki var İstanbulda Ümraniye eğitim araştırma hastanesi hala terzi dikişi gibi dikiş atıyor iplerle. İlk doğumumda orda oldu ve çok zor toparlandım misina ipi gibiydi hatta ikinci doğumum lazerle oldu başka bir hastanede ve bebek gibi bir süreç geçirdim tabiki acıdı ama akşamına tek başıma tuvalete gitmeye başlamıştım.
beyzacmvrc Benvebebegim alakası olduğunu sanmıyorum dikiş çeşidiyle. Yok ben hiç gaz olduğu hissini anlamadım yani hastaneden omzum tutuldu sandm hemşire gaz sancısı sırta omuza vurur dedi ama ben gaz falan hissetmiyorum Neyse ağrı kesiciyle o geçti biraz. Sonra lavman yaptılar benim tuvaletim gazım yok ki diyorum. ertesi gün sabah taburcu oldum gayet iyiyim. Eve geldim akşam üstü bir ağrı başladı nefes aldırmıyo inliyorum gaz sancısıyms o Ama nasıl bişey anlatamam herkes öyle olmuyor çevremde kimse böyle olmadı ben 1 haftadan fazla evde inledim ağrıdan hiç uyuyamadm yatamadım öyle oturdum oturduğum yerde on dk uyuyosam şükrediyorum Taburcu olduğum günün gecesi nefes bile alamadım nefesim kesildi kusuyorum bı yandan Hastaneye gttm içerde bişey unuttular sandılar o kadar kötüydüm Yat bakalım ultrasonla diyolar yatamam diyorum ağrıdan inliyorm yatıp kalkmak zaten çok acı veriyor iyice Serum takcaklar ayakta yakın yatamam diyoeum Allah dusmanimin başına vermesin yani xok kötüydü Bide benim normalden sezeryana döndü 4 saat sunı sancı aldım açılma ilerlemedi Sonra genel anestezi ile sezaryen oldum hepsi birleşti ondan olabilir
__mom1 Benvebebegim o zaman soruyu anlamamış işte lazerde çizgi oluyor. Halk arasında lazer deniyor ama o da dikiş doktor için
Benvebebegim imren_melinarya hangisinde toparlanma süreciniz daha kolay oldu ? İkisi de aynı süreçte mi yoksa lazerle daha mı çabuk oldu
imren_melinarya Benvebebegim ikisindede ayniydi ayni gun yurutuyorlar zaten bidaha hic oturmadim hizli iyilestim ilkinde dikis aldirma vs oluyor dikislere iyi bakmak gerekiyor enfeksiyon acisindan ikincide hic oyle bisey yasamadim
Tugraseda Benvebebegim yani dikişle lazer arasındaki acı farkını bilmiyorum benimkide lazer yöntemiyle yapıştırma yapıldı. Ve ben bu kadar kücük bi kesi hayal etmemiştim resmen yan yana dört parmak kalınlığında bi kesi ve inanılmaz cabuk iyileşti hatta gözle görülmüycek kadar silikleşmişti izi. Taa ki yeniden hamile kalana kadar suan karnımın büyümesiyle beraber orada bi pembelik oluştu. Asla yoktu öyle bişe. Kolunuzu bi yere sürtersinizde beyaz bi sıyrık izi kalır ya öyleydi