husnatskn Ya yememe icmeme ne kadar dikkat edersem edeyim bu 1 aylık kızcenin hep gazı var 🤷🏻♀️ kullanıp memnun kaldığınız gaz damlası önerin bana yoksa kriz geçireceğim 😤😤
Mustafayigitvebeytugannesi husnatskn sab simplex damla ve nurse harveys şurubunu öneririm canım. Ama 1 aylık konusunda fikrim yok ben 1.5 aylıkken flan başlamıştım 40 çıkmıştı. Birde biogaia var ilk oğlumda kullanmistim çok etkili bağırsak düzenleyici.
beyzacmvrc husnatskn bugub doktor sap simplex önerdi bize gaz sorunu pek yokda. Herkes bunu övüyor zaten d vitamininde de ocean markasını öneriyorlar Bizde 1 ayligiz 1 Haziran’da doğum yaptım bende
Sultannbstrk husnatskn colinox kullandım kızımda çok fayda gördüm eczane 3 damla demişti ama doktorum 10 damla verilir dedi ve gerçekten sonrasında hiç bir sorun yaşamadım
Yenibirannee husnatskn bütün herseyi denemis bir anne olarak sadece mammy bliss iyi geldi bize. Biraz fiyati yüksek ve siparişle geliyor cogu eczanede. Benim bebegim sut alerjisi vardi kolikti ve fazla gaz sorunu vardı. Allah yardımcınız olsun cok zor gazli bebek
husnatskn Mustafayigitvebeytugannesi bu pazar kırkımız çıkıyor bizimde bağırsaklarından da hep ses geliyor onun içinde ise yarar o zaman
Mustafayigitvebeytugannesi husnatskn denemeden anlayamazsın canım bazı damlalar bazı bebeklerde işe yaramıyor.
Mustafayigitvebeytugannesi Yenibirannee şey konuyla alakasız belki ama bir sorum olcak süt alerjisi olduğunu nasıl anladınız.
Sultannbstrk denizyilmazz direk çay kaşığına damlatıp veriyordum zaten çok sıvı bir yapısı yoktu katıydı
Mustafayigitvebeytugannesi Yenibirannee Benimkinin de poposunda geçmeyen pişik var gıdığında geçmeyen pişik var süt alerjisinden suphelendiler kan tahlilinde çıkmadı 3 aydan asagi bebeklere alerji testi yapılmıyormus 3 aylık olunca test yapacaklar 🙄
Yenibirannee Mustafayigitvebeytugannesi evet ben arastirma hastanesine gittim çocuk gastroenteroloji doktoru buldum zar zor.. kendisi 2şer tane idrar ve gaita tahlili istedi ah ahh cok koşturdum bende bulmak için.. sonra tahliller süt alerjisine pozitif çıktı ve doktor rapor çıkartti bize. Yaklaşık 15 aylik olana kadar sut alerjisi olan bebekler icin ozel uretilen mama verdiler ücretsiz şekilde. Yavrum onunla toparladı rahatladi
Mustafayigitvebeytugannesi Yenibirannee canım benim çok geçmiş olsun benim ilk oğlumda da yumurta alerjisi vardı 2 yaşından sonra geçti. Şimdi bu oglumda kanda bir sorun çıkmadı işte normal test için 3 aylık olmasını bekliyorum