Kalendermesrep kombinasyonlar cok zorlama durmus bence. Soylerken de yoruyor bi tik.. Hele yalin aslan sifat tamlamasi gibi olmus. Tek tek degerlendirdigimde ise aslan cok yaygin, yalin isminin soylenisi de anlamida hos gelmedi bana. Sarkici ismi ya bide o adam bana hep cok sıkıcı biriymis gibi geliyor kendisiyle ismini de bagdastiriyorum ve normalde isimler kaderi etkiler derler inanmamakla birlikte bu kadar net kotu hissetirecegi bir isimde koymam bide gelir benim oglumu bulur diye dusunur korkarim :) yalin aslinda sade demek ama yalnizlik anlami da cikiyor bence o yuzden dedim.
Kivanc bence en iyisi iclerinde. Ama o da cok bilindik ya ben isimde yaygin olmamasini da isterim.
Amaaaa ben biraz anormalimdir isim konusunda, hic isim begenmem yani kendim ne koyucam bilmiyorum ilginc bicimde hic bir ismi asla begenmiyorum hatta herkes bana bu konuda gicik olur😀 6 aylik olucam hala birtane bile kafamda yok. Koymayacagim iki isim begeniyorum biri marsel digeri cansın. Hem anlam hem de soylenisi guzel. Neden koymadigima gelince icime bi sinmiyor yaa bilemiyorum. Cansın soylemi sanki yabanci isimmis gib gelsede ilk basta biryandan da “sen cansin ” soyleminden geldigi icin dibine kadar turk 😀 bilemiyorum yani yok icime sinen bi isim cikmiyor benim